Δικαιώματα Χρήσης - © Copyright

Με τη Διαφύλαξη Παντός Δικαιώματος.

Κείμενα, εικόνες, γραφικά, ήχοι, κινούμενες ενδείξεις και βίντεο καθώς και η διάταξή τους στις ιστοσελίδες της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα και από άλλους εμπορικούς νόμους. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να διαδοθεί, να τροποποιηθεί ή να γίνει προσβάσιμο σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Ορισμένες ιστοσελίδες της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε ενδέχεται επιπλέον να περιέχουν εικόνες, που βρίσκονται στην πνευματική ιδιοκτησία τρίτων.

Εμπορικά σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα στις ιστοσελίδες της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε προστατεύονται από νομοθεσία σχετική με εμπορικά σήματα, εκτός αν καθορίζεται διαφορετικά. Αυτό ισχύει συγκεκριμένα για τα εμπορικά σήματα, τρόπους γραφής, λογότυπα και εμβλήματα της εταιρίας. Τα σήματα και τα σχέδια που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες μας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εταιρειών του ομίλου στον οποίο ανήκει και η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε

Δήλωση εγγύησης

Αυτός ο ιστοχώρος καταρτίστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε δεν μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών. Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε με το παρόν δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, εκτός από περίπτωση εσκεμμένης παρεκτροπής ή βαρείας αμέλειας από την πλευρά της.

Δήλωση αδείας

Η πνευματική ιδιοκτησία που περιέχεται στον ιστοχώρο της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε, π.χ. πατέντες, σήματα και πνευματικά δικαιώματα, είναι προστατευμένη. Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος δεν χορηγεί άδεια χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε ή τρίτων.

Νομική δήλωση

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε αυτόν τον ιστοχώρο και για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που έχουν καταχωριστεί στον ιστοχώρο της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε θα χρησιμοποιηθούν και, εάν είναι αναγκαίο, θα μεταβιβαστούν αποκλειστικά σε εταιρίες του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει και η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε εσάς. Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε εγγυάται ότι θα εξασφαλιστεί αυστηρή εμπιστευτικότητα για τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους κανονισμούς περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.