Πλύση & Στέγνωμα

Μέλημά μας στη Pitsos είναι να φροντίζουμε εσάς και την οικογένειάς σας καθημερινά και να σας αγκαλιάζουμε με τα καλύτερα αποτελέσματα στο πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σας. Ειδικά σήμερα που η υγιεινή και η καθαριότητα είναι πιο επιτακτική ανάγκη από ποτέ, όλοι μας αναζητούμε σιγουριά και ασφάλεια στην περιποίηση των ρούχων μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η Pitsos είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Κατασκευασμένα με τα αυστηρότερα κριτήρια, τα πιο καλά υλικά και τεχνολογίες που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας καθησυχάσουν, τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Pitsos, σας εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας, κόπου και χρόνου. Το κυριότερο, όμως, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τα ρούχα όλης της οικογένειας, μικρών και μεγάλων, με ευαίσθητο ή απαιτητικό δέρμα, ηλικιωμένων και παιδιών, ατόμων με δερματικές αλλεργίες και υψηλές απαιτήσεις καθαριότητας βγαίνουν τέλεια από τις συσκευές Pitsos. Καθαρά σε βάθος, μοσχομυριστά και υγιεινά, με προσοχή και ασφάλεια για να τα φορέσετε και να τα χαρείτε και πάλι άφοβα.

Πλυντήρια ρούχων

Στα πλυντήρια ρούχων Pitsos όλα είναι απλά. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ασφαλή. Γι’ αυτό, φροντίζουμε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχετε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα στο λεπτό. Καθαριότητα σε βάθος, με προσοχή και φροντίδα στα χρώματα και στις ποιότητες των υφασμάτων, όλη η τεχνολογία Pitsos είναι μαζί σας, σε κάθε πλύσιμο, για κάθε ρούχο σας. Φορέστε τα αγαπημένα σας, πάντα καθαρά και λαμπερά και κλέψτε τις εντυπώσεις. Απλά θέστε τα σε λειτουργία και όλα τα άλλα γίνονται εύκολα και πεντακάθαρα!

Μάθετε περισσότερα

Στεγνωτήρια

Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν χρειάζεται να τον σπαταλάτε στο άπλωμα των ρούχων. Η Pitsos έχει τη λύση και γι’ αυτό. Τα προηγμένα στεγνωτήρια Pitsos κάνουν την αγγαρεία του απλώματος των φρεσκοπλυμένων ρούχων σας, παρελθόν. Απλώς τοποθετήστε τα στον κάδο του στεγνωτηρίου, πατήστε την έναρξη και απολαύστε όλα σας τα ρούχα έτοιμα και περιποιημένα να τα φορέσετε ξανά, τέλεια φροντισμένα. Και μην ξεχνάτε είναι και αληθινά υγιεινά καθώς στεγνώνουν τέλεια και με ασφάλεια στον κάδο του στεγνωτηρίου Pitsos, χωρίς να εκτίθενται σε ρύπους και αλλεργιογόνα της πόλης.

Μάθετε περισσότερα

Πλυντηριοστεγνωτήρια

Πλύση και Στέγνωμα όλα σε ένα, εύκολα και νοικοκυρεμένα. Τώρα γίνεται πιο φροντισμένα και γρήγορα από ποτέ! Τα πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos υπόσχονται καθαρά και υγιεινά σε βάθος ρούχα, τέλεια στεγνά και μοσχομυριστά, για να αγκαλιάζουν κάθε στιγμή της ημέρας σας. Χαρείτε μοναδική καθαριότητα και εξαιρετική υγιεινή, οικονομικά και έξυπνα, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες Pitsos και προσφέρετε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους στο σπίτι. Εξοικονομήστε χώρο, χρόνο και ενέργεια, με την πιο όμορφη 2 σε 1 συσκευή Pitsos!

Μάθετε περισσότερα

Χωράνε μέσα τους όλη τη φροντίδα και τους πιο αυστηρούς ελέγχους Pitsos.

Αγοράσατε τη νέα σας συσκευή Pitsos και βρήκατε υγρασία στον κάδο; Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε, και η επιμονή μας να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο και μόνο ό,τι έχει περάσει με επιτυχία τις εργαστηριακές μας δοκιμασίες. Ακόμη και αυτή η υγρασία ή το νερό στον κάδο, είναι απόδειξη πως το πλυντήριο ή το πλυντηριοστεγνωτήριο Pitsos που έχετε μπροστά σας, έχει υποβληθεί σε δοκιμή πλύσης και έχει ελεγχθεί διεξοδικά σε κάθε στάδιο της κατασκευής του, πριν έρθει στο σπίτι σας για να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας και της οικογένειάς σας. Γιατί για μας, η αστραφτερή καθαριότητα και η υγιεινή φροντίδα που χρειάζεστε από ένα πλυντήριο ρούχων ή πλυντηριοστεγνωτήριο, είναι προτεραιότητα. Πολύ απλά, και ουσιαστικά, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας για πολλά χρόνια ακόμη.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.