Κλιματιστικά

Ένας αέρας άνεσης και εξοικονόμησης για το σπίτι σας.

Νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos.

Νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos.

Με τις εξελιγμένες λειτουργίες και τα αποδοτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos, η ανανέωση των συσκευών σας, γίνεται προτεραιότητα. Γιατί με τη Pitsos, έχετε μία σίγουρη επιλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη. Μία επιλογή που συνδυάζει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες με το μοντέρνο σχεδιασμό, για να προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση και φροντίδα σε εσάς και στην οικογένειά σας.

Μεγαλύτερη εξοικονόμηση & προστασία του περιβάλλοντος.

Απολαύστε το ιδανικό κλίμα που δημιουργεί το κλιματιστικό σας, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς. Γιατί στη νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos, η απόδοση διατηρείται υψηλή (Α+++ στη θέρμανση και Α++ στην ψύξη), ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει στα πιο χαμηλά επίπεδα. Έτσι, προσφέρετε την απόλυτη φροντίδα στους αγαπημένους σας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα, ακόμα και όταν τα χρησιμοποιείτε για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Παράλληλα, συμβάλλετε αποτελεσματικά στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου, πιο πράσινου αύριο, αφού κάθε κλιματιστικό Pitsos χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 για τη λειτουργία του.

Ένα καθαρό περιβάλλον στο σπίτι σας.

Μπορεί να μην βρίσκεστε κοντά σε ένα δάσος, αλλά στο κέντρο του σαλονιού σας, κι όμως μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα, γεμάτη καθαρό αέρα. Αυτήν την μοναδική δυνατότητα, σας την προσφέρει η λειτουργία του Super Ιονιστή της νέας σειράς κλιματιστικών Pitsos. Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να καθαρίζει τον αέρα του χώρου σας, απομακρύνοντας τις οσμές και τη σκόνη. Είναι μια λειτουργία που σε συνδυασμό με τα πενταπλά φίλτρα καθαρισμού και την αυτοκαθαριζόμενη εσωτερική μονάδα, μετατρέπει το κλιματιστικό σας σε μία πηγή φρεσκάδας και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας.

Φροντίδα με την αξιοπιστία Pitsos.

Στη Pitsos, φροντίζουμε εσάς και τους αγαπημένους σας, εφαρμόζοντας τα πιο υψηλά κριτήρια παραγωγής και χρησιμοποιώντας τα πιο ποιοτικά υλικά, με στόχο να δημιουργούμε οικιακές συσκευές με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Γι' αυτό, κάθε κλιματιστικό της νέας σειράς Pitsos διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων και αυτόματης προστασίας που σας προφυλάσσει από πιθανά προβλήματα, ενώ συνοδεύεται και από 7ετή εγγύηση καλής λειτουργίας* που σας εξασφαλίζει φροντίδα και καθαρό αέρα στο χώρο σας για πολύ καιρό. Έπιπλέον, επειδή η εξυπηρέτησή σας είναι κύριο μέλημά μας, είμαστε διαρκώς δίπλα σας και μπορείτε να βρείτε άμεσα τη λύση σε οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη σας, σε ένα από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα δίκτυα Service Pitsos σε Ελλάδα και Κύπρο.

* Η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων μας παρέχεται για χρονικό διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς που αναγράφεται στη θεωρημένη απόδειξη αγοράς. Ειδικά για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά μέρη, στην περίπτωση που η συσκευή αγοράστηκε από 01/01/2022, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας επτά (7) ετών. Για τη χορήγηση της εγγύησης ζητείται η καταχώρηση του κωδικού της συσκευής Pitsos που διαθέτει το συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά μέρη, στη διεύθυνση www.pitsos.gr/mypitsos εντός της διάρκειας ισχύος της εγγύησης.

Πολλαπλές δυνατότητες για μεγαλύτερη άνεση.

Είτε πρόκειται για έναν ήσυχο ύπνο, είτε για μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις, η δημιουργία άνετων συνθηκών στο χώρο σας, δεν αποτελεί απλά επιλογή, αλλά απαίτηση. Με τη νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos, έχετε στα χέρια σας αμέτρητες δυνατότητες που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο. Έτσι, με την απαλή λειτουργία μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ύπνο με σχεδόν μηδενικό θόρυβο, ενώ με τις πολλαπλές ρυθμίσεις ψύξης, θέρμανσης και αφύγρανσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που θέλετε. Προσθέστε σε αυτά, τη λειτουργία Follow Μe για προσαρμογή της θερμοκρασίας θερμοκρασίας στο χώρο ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται το χειριστήριο του κλιματιστικού. Μαζί και τη δυνατότητα χειρισμού και επικοινωνίας με τη συσκευή απομακρυσμένα, μέσω Wi-Fi, από την οθόνη του κινητού σας. Με μια φράση, έχετε βρει στο κλιματιστικό σας, τον απόλυτο σύμμαχο φροντίδας και άνεσης στο σπίτι σας.

Χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα της συσκευής σας.

Διατηρήστε το νέο σας κλιματιστικό Pitsos στην ιδανική κατάσταση, ακολουθώντας απλές συμβουλές που αποσκοπούν τόσο στη σωστή συντήρηση, όσο και στη διασφάλιση της υψηλής απόδοσής τους. Μέσα από τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στον αποτελεσματικό καθαρισμό της συσκευής σας, διατηρείτε τη λειτουργία της στα ίδια υψηλά επίπεδα με την πρώτη μέρα χρήσης της.

Καθαρισμός Εσωτερικής Μονάδας
 • Μην χρησιμοποιείτε χημικά ή πανί που έχει υποστεί επεξεργασία.
 • Μην χρησιμοποιείτε βενζίνη, διαλυτικά, στιλβωτικά ή παρόμοια διαλύματα για τον καθαρισμό. Μπορεί να προκαλέσουν παραμόρφωση ή ράγισμα στις πλαστικές επιφάνειες της μονάδας.
 • Μην χρησιμοποιείτε νερό πάνω από 40°C. Μπορεί να προκληθεί παραμόρφωση ή αποχρωματισμός.
Καθαρισμός του Φίλτρου Αέρα

Ένα «φραγμένο» κλιματιστικό μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας και να γίνει βλαβερό για την υγεία σας. Με έναν καθαρισμό του φίλτρου κάθε 15 ημέρες, μπορείτε να έχετε πάντα φρέσκο, καθαρό αέρα όπως σας αξίζει. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία ειδικού.

 • Ανασηκώστε το μπροστινό πάνελ της εσωτερικής μονάδας.
 • Αφαιρέστε το φίλτρο και καθαρίστε το με ζεστό νερό και με ήπιο απορρυπαντικό. Στη συνέχεια καθαρίστε το με φρέσκο νερό.
 • Στεγνώστε το σε δωμάτιο χωρίς υγρασία και αποφύγετε την έκθεσή του στον ήλιο.
 • Επανατοποθετήστε το φίλτρο στην εσωτερική μονάδα και κλείστε το πάνελ.
Μεγάλες περίοδοι μη χρήσης

Αν σχεδιάζετε να μην χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό για μεγάλο διάστημα:

 • Καθαρίστε όλα τα φίλτρα.
 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία FAN μέχρι να στεγνώσει τελείως η μονάδα.
 • Απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την από το ρεύμα.
 • Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο.
Πριν την έναρξη της νέας περιόδου χρήσης

Αν σχεδιάζετε να επαναχρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό:

 • Ελέγξτε για τυχόν κατεστραμμένα καλώδια.
 • Καθαρίστε όλα τα φίλτρα.
 • Ελέγξτε για τυχόν διαρροές.
 • Αντικαταστήστε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο.
 • Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν εμποδίζει όλες τις εισόδους και εξόδους αέρα.
Προσοχή
 • Πριν αλλάξετε τα φίλτρα ή τα καθαρίσετε, απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την από την παροχή ρεύματος.
 • Όταν μετακινείτε τα φίλτρα, μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη της μονάδας, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
 • Μην χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το εσωτερικό μέρος της εσωτερικής μονάδας. Μπορεί να καταστρέψει τη μόνωση και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία.
 • Μην εκθέτετε το φίλτρο απευθείας στην ηλιακή ακτινοβολία, μπορεί να συρρικνωθεί.
Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.