Υπηρεσία επισκευής

Προς τα κάτω

Υπηρεσίες επισκευής οικιακών συσκευών Pitsos

Φροντίζουμε τις οικιακές συσκευές μας ακόμα και μετά την πώλησή τους. Η επισκευή και φροντίδα τους είναι ευθύνη μας. Εξυπηρέτηση και αξιοπιστία συνθέτουν ένα εξαιρετικό customer service.

Ραντεβού με τεχνικό επισκευής στον χώρο σας

Όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας προκύψει κάποιο πρόβλημα με την οικιακή συσκευή Pitsos, μπορείτε online να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στον χώρο σας με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Απλώς συμπληρώστε την ώρα και την ημέρα που σας βολεύει και θα φροντίσουμε εμείς να σας ειδοποιήσουμε για τα υπόλοιπα. Είναι τιμή μας να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Κλείστε online ραντεβού με τον εξειδικευμένο τεχνικό μας εύκολα και γρήγορα.

*Η υπηρεσία για τις συσκευές εκτός εγγύησης ισχύει μόνο εάν κατοικείτε στην Αττική, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην Πάτρα ή στο Ηράκλειο Κρήτης.
Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο εξειδικευμένο προσωπικό μας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα (210 4277700 - επιλογή 1), ή να αναζητήσετε ένα αξιόπιστο κατάστημα Service στην περιοχή σας.

Κλείστε εδώ online ραντεβού για επίσκεψη

Κόστος επισκευής οικιακής συσκευής Pitsos, που είναι εκτός εγγύησης του κατασκευαστή.

Αν έχει λήξει η διετής εργοστασιακή εγγύηση, ή όποια άλλη εγγύηση τυχόν ισχύει για την οικιακή σας συσκευή Pitsos, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε την επισκευή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί για έλεγχο της συσκευής στο χώρο σας, με κόστος επίσκεψης 30€ και κόστος εργασίας, αν χρειαστεί, επιπλέον 30€. Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσουμε σε επισκευή, το κόστος ανέρχεται συνολικά έως 60€. Αυτή η αμοιβή αφορά μία οικιακή συσκευή και περιλαμβάνει την επίσκεψη, τον έλεγχο και την εργασία.
Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί, θα υπάρχει πρόσθετη χρέωση αυτού, για την οποία θα ενημερωθείτε από πριν με κάθε λεπτομέρεια. Για όλα τα ανταλλακτικά ισχύει εγγύηση δύο ετών.

Οι τιμές ισχύουν για την περιοχή της Αττικής και τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Ειδικές προσφορές Pitsos για την επισκευή της οικιακής σας συσκευής που είναι εκτός εγγύησης του κατασκευαστή.

Στις παρακάτω περιπτώσεις σας προσφέρουμε δωρεάν την εργασία και πληρώνετε μόνο το κόστος επίσκεψης 30€ και το κόστος τυχόν ανταλλακτικού που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί. Τέτοιες επισκευές, ενδεικτικά, είναι:

  • Η αλλαγή της λάμπας ή και του καλύμματος της λάμπας σε ένα φούρνο.
  • Η αλλαγή ενός κουμπιού σε ένα φούρνο.
  • Η αλλαγή της χειρολαβής μιας πόρτας ψυγείου.
  • Η αλλαγή του λάστιχου της πόρτας ενός ψυγείου.
  • Η αλλαγή του φίλτρου νερού σε ένα ψυγείο.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την επικοινωνία σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο θα ενημερωθείτε με λεπτομέρεια για τις επισκευές που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία χρεώσεων.

Για τις παρακάτω κατηγορίες οικιακών συσκευών Pitsos ισχύουν ειδικές προσφορές σε επισκευές, με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Είδος επισκευής σε πλυντήριο ρούχων Τελική τιμή επισκευής με το ανταλλακτικό (με ΦΠΑ 24%)
Αντικατάσταση της βαλβίδας Aqua stop 99 €
Αντικατάσταση της αντλίας εξαγωγής υδάτων 99 €
Αντικατάσταση του ελαστικού μεταξύ κάδου-πόρτας 99 €
Αντικατάσταση της αντίστασης του κάδου 99 €
Τοποθέτηση καινούριων αμορτισερ του κάδου 119 €
Αντικατάσταση της κλειδαριάς της πόρτας 99 €
Αντικατάσταση στις ψύκτρες του συμβατικού μότερ 99 €
Είδος επισκευής σε πλυντήριο πιάτων
Τελική τιμή επισκευής με το ανταλλακτικό (με ΦΠΑ 24%)
Αντικατάσταση της βαλβίδας Aqua stop 99 €
Αντικατάσταση της αντλίας εξαγωγής υδάτων 99 €
Είδος επισκευής σε κουζίνες - εστίες Τελική τιμή επισκευής με το ανταλλακτικό (με ΦΠΑ 24%)
Αντικατάσταση της αντίστασης (άνω ή κάτω ή κυκλική) 99 €
Αντικατάσταση του ρυθμιστή ενεργείας (ηλεκτρικός διακόπτης εστίας) 99 €
Αντικατάσταση οποιασδήποτε μαντεμένιας εστίας (παλαιού τύπου) 99 €
Αντικατάσταση οποιασδήποτε εστίας ακτινοβολίας (σε κεραμικές εστίες) 109 €

Αν δεν βρεθεί σφάλμα ή η οικιακή συσκευή δεν είναι επισκευάσιμη, ή τελικά δεν επιθυμείτε την επισκευή της, η χρέωσή σας θα παραμείνει στα 30€, καλύπτοντας δηλαδή μόνο το κόστος επίσκεψης και ελέγχου της συσκευής από εξειδικευμένο τεχνικό.
Οι τιμές του τιμοκαταλόγου μας ισχύουν για:

  • την περιοχή της Αττικής
  • τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, έχουμε εγκρίνει συμβεβλημένους συνεργάτες τεχνικούς, που πραγματοποιούν τις επισκευές εκ μέρους μας.
Σε αυτή την περίπτωση και καθώς ενδέχεται να διαφοροποιείται ο τιμοκατάλογος εργασιών, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας προκειμένου να ενημερωθείτε απευθείας για τις χρεώσεις που ισχύουν.

Δείτε το δίκτυο των συνεργατών μας στην περιοχή σας.

Άμεση αντικατάσταση της οικιακής σας συσκευής.

Στην περίπτωση που η συσκευή σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί σας προσφέρουμε αντικατάσταση της συσκευής σας με δυνατότητα αγοράς καινούργιας συσκευής Pitsos, στο πλαίσιο της υπηρεσίας μας «Άμεση αντικατάσταση συσκευής - DRS»**.
Στην υπηρεσία μας αυτή σας παρέχουμε δωρεάν την μεταφορά της νέας συσκευής στην οικία σας και την ανακύκλωση της παλαιάς. Επιπλέον σας προσφέρουμε δωρεάν την ηλεκτρολογική και υδραυλική σύνδεση της συσκευής σας (εξαιρείται η εγκατάστασή της, όπως για παράδειγμα ο εντοιχισμός της, ξυλουργικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες, κλπ).

Ρωτήστε τον εξειδικευμένο τεχνικό μας, κατά την επίσκεψη, και θα σας ενημερώσει για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρουμε.

**H υπηρεσία διατίθεται για την περιοχή της Αττικής και τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Γιατί να επισκευάσετε την οικιακή σας συσκευή στην επίσημη αντιπροσωπία Pitsos;

97% των βλαβών ολοκληρώνεται στην 1η επίσκεψη του τεχνικού μας.

Οι επισκέψεις/επισκευές πραγματοποιούνται από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης, οι οποίοι συνεχώς εκπαιδεύονται από την Pitsos, αποκτώντας ενδελεχή γνώση, εμπειρία και μεγάλη εξοικείωση με όλες τις οικιακές μας συσκευές.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας έχουμε εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει τοπικούς συνεργάτες που πραγματοποιούν επισκέψεις/επισκευές για λογαριασμό μας, έχοντας προηγουμένως λάβει την ίδια λεπτομερή και εξειδικευμένη τεχνική εκπαίδευση.

Οι εξειδικευμένοι και εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας θα αντικαταστήσουν τυχόν ελαττωματικά ανταλλακτικά μόνο με γνήσια, που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για την οικιακή σας συσκευή Pitsos και τα οποία διαθέτουν διετή εγγύηση.

Τρόποι Πληρωμής***

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα την πληρωμή είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Σε περίπτωση που το ποσό ξεπερνά τα 100€, μπορείτε να το πληρώσετε και σε έως 6 άτοκες δόσεις.

***Ισχύει για την περιοχή της Αττικής και τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

όλο το 24ωρο, τηλεφωνικά και με e-mail.

Online προγραμματισμός επίσκεψης τεχνικού

Κλείστε online ραντεβού με τον εξειδικευμένο τεχνικό μας εύκολα και γρήγορα.

Εξυπηρετηση πελατών Pitsos

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορα.

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.