Ψύξη

Η σωστή συντήρηση και προφύλαξη των τροφίμων, των φρούτων και των λαχανικών είναι το Α και το Ω για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε νόστιμες γεύσεις και λαχταριστά πιάτα στην κουζίνα σας. Η σιγουριά που σας εξασφαλίζει ένα ψυγείο Pitsos είναι εγγυημένη από την μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία της μάρκας στον κλάδο της ψύξης. Ακόμα κι αν έχετε μεγάλη οικογένεια, ένα είναι σίγουρο, όλες οι οικιακές συσκευές ψύξης Pitsos διαθέτουν πολύ μεγάλη χωρητικότητα για να τοποθετήσετε όλα τα τρόφιμα μέσα, και ακόμη πιο πολλά, διατηρώντας τα, σωστά και για ακόμη περισσότερο χρόνο φρέσκα και γευστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την πόρτα του νέου σας ψυγείου Pitsos και να φανταστείτε την επόμενη συνταγή σας.

Ψυγειοκαταψύκτες

Οι ψυγειοκαταψύκτες Pitsos διαθέτουν άφθονο χώρο για να αποθηκεύουν τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά και να τα διατηρούν όλα φρέσκα, γεμάτα βιταμίνες, πλούσιο άρωμα και ζωντανά χρώματα. Με διαφανή ράφια και λαμπερό LED φωτισμό προσφέρουν πλήρη ορατότητα στο εσωτερικό τους, ακόμα και στο σκοτάδι. Έτσι, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο εύκολη. Ό,τι ζητήσετε βρίσκεται στην άκρη των δαχτύλων σας, χάρη στα ράφια ενός ψυγειοκαταψύκτη Pitsos που με την ευελιξία και την εργονομία τους, σας λύνουν τα χέρια. Με εύκολη πρόσβαση σε κάθε χώρο τους, κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη, και σίγουρα πιο… φρέσκια και δροσερή.

Δείτε τα προϊόντα

Ψυγεία

Με τη σιγουριά και την εγγύηση που σας εξασφαλίζει ένα ψυγείο Pitsos, τα τρόφιμα στη συντήρηση και στην κατάψυξη διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο καιρό. Εργονομία, μεγάλοι, άνετοι χώροι, υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία ψύξης, όλες οι συσκευές Pitsos είναι φιλικές τόσο με την κουζίνα και τις ανάγκες σας, όσο και με το περιβάλλον, καθώς καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και δεν το επιβαρύνουν. Η θέση των ραφιών διευκολύνει τη σωστή τοποθέτηση και κατανομή των τροφίμων μέσα στο ψυγείο χωρίς να χρειάζεται κόπος κάθε φορά που χρειάζεστε κάτι από μέσα. Είμαστε δίπλα σε εσάς και σε όλη την οικογένειά σας, παρέχοντας τα καλύτερα ψυγεία Pitsos.

Δείτε τα προϊόντα

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.