Πλυντήρια πιάτων

Χωράνε μέσα τους υγιεινή καθαριότητα, ευκολία & πρωτοπορία.

Πλυντήρια πιάτων 45 εκ.

Μάθετε περισσότερα

Το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι είναι μια χρονοβόρα και πολλές φορές επίπονη και κουραστική διαδικασία. Μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες, και κριτήρια όπως η υγιεινή και η απολύμανση των πιάτων, των σκευών, των ποτηριών και των μαχαιροπίρουνων δεν επιτυγχάνονται με σιγουριά και ασφάλεια. Γι’ αυτό στη Pitsos θέσαμε όλη την τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία σας και στο άριστο πλύσιμο των πιάτων σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργήσαμε τα πιο εξελιγμένα πλυντήρια πιάτων Pitsos. Αναγνωρίζουν κάθε σας ανάγκη και κάνουν το πλύσιμο των πιάτων… παιχνίδι. Με απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή καθαριότητα, μεγάλη χωρητικότητα και ευελιξία στα καλάθια και στο εσωτερικό τους, ήρθαν για να κάνουν τα αγαπημένα σας σερβίτσια πιο καθαρά και αστραφτερά από ποτέ. Τώρα, μπορείτε να πλύνετε όλα τα σκεύη, ακόμη και τα πιο απαιτητικά και λερωμένα στο δικό σας τέλειο, πλυντήριο πιάτων Pitsos και να ξεγνοιάσετε.

Ελεύθερα πλυντήρια πιάτων

Τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων σας δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσετε σε όποιο χώρο επιθυμείτε στην κουζίνα σας. Είναι ευέλικτα, με κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό και είναι στη διάθεσή σας για να χωρέσουν όλα τα πιάτα και τα ποτήρια σας και να τα πλύνουν τέλεια και οικονομικά. Η κατανάλωσή τους σε ενέργεια και νερό είναι τόσο χαμηλή που θα σας εντυπωσιάσουν. Ενώ τα εξελιγμένα τους χαρακτηριστικά θα κάνουν το πλύσιμο των πιάτων, την αγαπημένη σας ασχολία.

Μάθετε περισσότερα

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων εφαρμόζουν τέλεια κάτω από κάθε πάγκο κουζίνας και προσδίδουν στο χώρο κομψότητα και μοντέρνα αισθητική. Επιπλέον, ικανοποιούν και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις σε υγιεινή καθαριότητα και εξοικονόμηση χρόνου και κόπου σας. Τώρα ό,τι θέλετε να πλύνετε θα βγει τέλεια καθαρό και λαμπερό από το άνετο, ευρύχωρο και έξυπνα σχεδιασμένο πλυντήριο πιάτων Pitsos. Και οι ευκολίες και παροχές δεν σταματούν εδώ, δείτε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και λειτουργίες που συνδυάζουν για να κάνουν το πλύσιμο των πιάτων, πιο ασφαλές και αξιόπιστο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μάθετε περισσότερα

Επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων

Τα επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων ξεχωρίζουν για το μικρό τους μέγεθος και την υψηλή αποδοτικότητά τους. Τοποθετούνται με ευκολία πάνω σε έναν πάγκο κουζίνας, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός τους ταιριάζει σε κάθε στυλ. Συνεπώς δεν είναι ποτέ αργά να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ τα πιάτα σας πλένονται σε βάθος, με προσοχή και ασφάλεια μέσα στο θαυματουργό σας σύμμαχο στην κουζίνα, το βολικό και εύχρηστο επιτραπέζιο πλυντήριο Pitsos.

Επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων

Χωράνε μέσα τους όλη τη φροντίδα και τους πιο αυστηρούς ελέγχους Pitsos.

Αγοράσατε τη νέα σας συσκευή Pitsos και βρήκατε υγρασία στον κάδο; Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε, και η επιμονή μας να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο και μόνο ό,τι έχει περάσει με επιτυχία τις εργαστηριακές μας δοκιμασίες. Ακόμη και αυτή η υγρασία ή το νερό στον κάδο, είναι απόδειξη πως το πλυντήριο πιάτων Pitsos που έχετε μπροστά σας, έχει υποβληθεί σε δοκιμή πλύσης και έχει ελεγχθεί διεξοδικά σε κάθε στάδιο της κατασκευής του, πριν έρθει στο σπίτι σας για να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας και της οικογένειάς σας. Γιατί για μας, η αστραφτερή καθαριότητα και η υγιεινή φροντίδα που χρειάζεστε από ένα πλυντήριο πιάτων είναι προτεραιότητα. Πολύ απλά, και ουσιαστικά, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας για πολλά χρόνια ακόμη.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.