Δωρεάν εγγυήσεις Pitsos

Προς τα κάτω

Δωρεάν επέκταση εγγύησης για οικιακές συσκευές Pitsos Care

Η σειρά οικιακών συσκευών Pitsos Care προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες, μοναδική λειτουργικότητα και ευελιξία στην καθημερινότητά μας, με τον πιο προσιτό, άμεσο και οικονομικό τρόπο. Μια πλούσια γκάμα συσκευών σχεδιάστηκε ειδικά για να αλλάξει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα στον οικιακό εξοπλισμό, με ασφάλεια, σιγουριά και εγγύηση Pitsos.

Μοναδικοί ψυγειοκαταψύκτες με 5 χρόνια εγγύηση. Άνεση, φρεσκάδα και ευελιξία σε οικογενειακή συσκευασία, εγγυημένα!

Διαθέτουν άφθονο χώρο, για να αποθηκεύετε εύκολα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά και να τα διατηρούν όλα φρέσκα, γεμάτα βιταμίνες, πλούσιο άρωμα και ζωντανά χρώματα. Τώρα με 5 χρόνια εγγύηση*, κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και πιο φρέσκια, χωρίς κανένα διάλλειμα, εγγυημένα!

*Ισχύει για αγορές από 01/06/2021 έως 31/08/2021.

Ψυγειοκαταψύκτες: Εγγύηση 10 ετών στους κινητήρες Pitsos & Pitsos Inverter

Η Pitsos σας παρουσιάζει το νέο, αθόρυβο και πολύ οικονομικό κινητήρα Pitsos τόσο στους ψυγειοκαταψύκτες. Για ολοκληρωμένη φροντίδα και οικονομία που αξίζει, αποκτήστε τώρα το νέο σας ψυγειοκαταψύκτη και επωφεληθείτε από τη 10ετή εγγύηση στον μοναδικό του κινητήρα.

Μάθετε περισσότερα

Πλυντήρια ρούχων: Εγγύηση 10 ετών στον κινητήρα EcoMotor

Τα νέα πλυντήρια ρούχων είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα EcoMotor για λιγότερη φθορά, λιγότερο θόρυβο και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα

Πλυντήρια πιάτων: Εγγύηση 10 ετών κατά της σκουριάς

Αποδοτικά και ανθεκτικά τα πλυντήρια πιάτων συνδυάζουν τα άριστα αποτελέσματα καθαρότητας με την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της Pitsos.

Κλιματιστικά: Εγγύηση 7 ετών

Απολαύστε το ιδανικό κλίμα στο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς, με τη νέα σειρά κλιματιστικών Pitsos. Συνδυάζουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και έρχονται τώρα με 7 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα και στα ηλεκτρονικά μέρη.
H προσφορά της 7ετούς εγγύησης ισχύει για κλιματιστικά Pitsos που αγοράστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία από την 01/01/2022.

Για αγορές από 01/01/2019 έως 31/12/2021, οι καταναλωτές συνεχίζουν να επωφελούνται από την εγγύηση 5 ετών που ίσχυε ως σήμερα.

Μάθετε περισσότερα

Ελεύθερες ηλεκτρικές κουζίνες: Εγγύηση 5 ετών

Μαγειρέψτε όσα θέλετε και όπως ακριβώς τα θέλετε, χάρη στις ελεύθερες ηλεκτρικές κουζίνες Pitsos που σας προφέρουν 5 χρόνια εγγύηση*, για φροντίδα που διαρκεί.

* Ισχύει για αγορές από 01/10/2020 έως 31/10/2020.

Εγγύηση AquaStop: Σε πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια πιάτων

Σε περίπτωση ζημιών της οικοσκευής λόγω διαρροής νερού για όλη την διάρκεια ζωής της συσκευής.

Η Pitsos Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε εκδίδει πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι ο κάτοχός του είναι δικαιούχος επέκτασης εγγύησης για τη συγκεκριμένη συσκευή (αφορά συσκευές για τις οποίες παρέχεται δωρεάν επέκταση εγγύησης).
Για την έκδοση του πιστοποιητικού θα πρέπει να γίνει εγγραφή στο myPitsos και καταχώρηση της συσκευής.
Εναλλακτικά η παροχή εγγύησης μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την επίδειξη της θεωρημένης απόδειξης αγοράς στην οποία αναγράφεται ο τύπος και το μοντέλο του προϊόντος.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.