Ιστορία της Pitsos

Προς τα κάτω

Pitsos διαρκώς δίπλα σας.

Η Pitsos, η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού, βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πολλά, πολλά χρόνια, από την ημερομηνία ίδρυσής της. Η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων, από το 1865 αφουγκράζεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων, μικρών και μεγάλων, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς.

Τα πρώτα χρόνια κατασκεύαζε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από μικρές οικιακές συσκευές, φαράσια και μαχαιροπίρουνα, μέχρι συσκευές πετρελαίου, γκαζιέρες και θερμάστρες. Από το 1959 που ξεκίνησε μαζί και την κατασκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, η γραμμή παραγωγής έφερε, σε εκατομμύρια σπίτια, συσκευές με τη σφραγίδα και την ποιότητα Pitsos. Συγκεκριμένα, οικιακές συσκευές που απαντούσαν, και συνεχίζουν άοκνα να το πετυχαίνουν, στις ανάγκες των ανθρώπων, κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη, άνετη και τελικά ευχάριστη.

Σήμερα, μετά από πολλά χιλιόμετρα πορείας, η Pitsos έχει εξελιχθεί σε μια φρέσκια, προσιτή και σύγχρονη μάρκα οικιακών συσκευών με εύχρηστο, μοντέρνο σχεδιασμό και μαζί προηγμένη τεχνολογία. Καλωσορίζει καθημερινά νέα προϊόντα και καινοτομίες στο σπίτι του σύγχρονου καταναλωτή.
Άλλωστε, η Pitsos πάντα καινοτομούσε. Είναι η πρώτη που σύστησε στο ελληνικό κοινό τις πρωτοποριακές κουζίνες POP της εποχής, τα πασίγνωστα πια ψυγεία No Frost,τους καινοτόμους ψυγειοκαταψύκτες Astro, τις ρηξικέλευθες κουζίνες με πυρόλυση και μια πλήρη και εναρμονισμένη γκάμα εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών.

Μια γκάμα, που συνεχώς εξελίσσεται, εμπλουτίζεται και βελτιώνεται αέναα στο πέρασμα του χρόνου για να συνεχίσει να συνεισφέρει στο σύγχρονο ευ ζην. Πλέον η Pitsos διαθέτει στην αγορά μία μεγάλη σειρά λευκών οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και των κλιματιστικών και αποτελεί μια μάρκα ορόσημο, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας, της προόδου αλλά και της δυναμικής εξέλιξης όλων μας.

Με σταθερότητα, αξιοπιστία αλλά και πολλή δουλειά, η Pitsos παραμένει σταθερά η Νο1 εταιρεία στην προτίμηση και τις καρδιές των καταναλωτών στην Ελλάδα ως αναφορά στις οικιακές συσκευές. Η παρουσία της, σε σχεδόν κάθε σπίτι της χώρας, όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπα, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας, αντοχής και διαχρονικότητας, αλλά παράλληλα και της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει η μάρκα. Πιστοποιεί πόσο μπολιασμένη είναι στη καθημερινότητα και στη συνείδηση του σύγχρονου καταναλωτή στην Ελλάδα.

Pitsos, μια σχέση ζωής με εκατομμύρια χαρούμενους πελάτες.

Είναι τιμή μας να είμαστε και να παραμένουμε δίπλα σας τόσα χρόνια. Για να εξακολουθεί μια μάρκα να είναι για πάνω από έναν αιώνα συνώνυμο της φροντίδας και της εμπιστοσύνης, πρέπει συνέχεια να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται και να καινοτομεί. Να μην σταματά να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες της σε κάθε στάδιο της επαφής με τον καταναλωτή.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με την ίδια προσήνεια.

Αυτή η φροντίδα είναι η υπόσχεσή μας. Αυτή η φροντίδα είναι η Pitsos.

Η αγαπημένη μάρκα οικιακών συσκευών στην Ελλάδα σχεδιάζει και δημιουργεί οικιακές συσκευές που πλαισιώνουν και εξυπηρετούν κάθε στιγμή της καθημερινότητά σας. Με το ίδιο μεράκι, θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε. Είναι στόχος μας να είμαστε έμπρακτα και διαρκώς μαζί σας και να σας βοηθάμε με οτιδήποτε χρειαστείτε. Ένας σκοπός που γίνεται καθημερινό έργο και αληθινή φροντίδα, όραμα και προσήλωση μιας ολόκληρης ομάδας. Της δικής σας.

Είναι Pitsos, είναι το σπίτι σας.

1865: Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα

Η επιθυμία μας να σας ικανοποιούμε παίρνει υπόσταση και γεννά την εταιρία μας, ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε. από την ομώνυμη οικογένεια, με σκοπό την παραγωγή μικρών οικιακών συσκευών και συσκευών πετρελαίου. Ένα όνειρο ζωής, μια επιθυμία που γίνεται ευχαρίστησή μας.

1940: Έχουμε τη λύση για τις καθημερινές συνήθειες

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας. Δημιουργούμε και παράγουμε οικιακές συσκευές ώστε να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη. Με τις γκαζιέρες ΠΙΤΣΟΣ, το μαγείρεμα και το ζέσταμα γίνονται απλή υπόθεση, και είναι μόνο η αρχή.

1952: Κάνουμε τα πράγματα απλά

Βελτιώνουμε τις γκαζιέρες μας και είμαστε ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας. Προβλέπουμε και κατανοούμε κάθε ανάγκη που ενδέχεται να προκύψει στο ελληνικό νοικοκυριό.

1959: Ένα βήμα μπροστά, για κάθε ανάγκη

Οι ανάγκες σας, προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε κάθε αρχή και κάθε νέο ξεκίνημά μας να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Εγκαινιάζουμε το νέο εργοστάσιο ΠΙΤΣΟΣ στην περιοχή του Ρέντη και ξεκινάει η παραγωγή ψυγείων και θερμαστρών πετρελαίου.

1960: Πηγή δροσιάς στο χώρο της κουζίνας

Τα ψυγεία ΠΙΤΣΟΣ είναι εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία της εποχής τους. Κρύο και δροσιστικό νερό στη στιγμή. Τα μεταλλικά μας ψυγεία φέρνουν την ιδανική ψύξη και διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων σας.

1963: Ένα παγωμένο όνειρο στην κουζίνα σας

Τα προϊόντα μας είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί. Είναι ό,τι ζητάτε για το σπίτι των ονείρων σας. Βελτιώνουμε την τεχνολογία μας σε κάθε προϊόν ψύξης για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

1965: Εξοπλίζουμε κάθε σπίτι

Μπαίνουμε για τα καλά στο νοικοκυριό κάθε σπιτιού και βρίσκουμε τη θέση μας στον κατάλληλο χώρο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το μαγείρεμα, το πλύσιμο και τη θέρμανση κάθε κατοικίας. Γιατί όλα είναι ΠΙΤΣΟΣ. Και η ΠΙΤΣΟΣ είναι σπίτι.

1968: Επεκτεινόμαστε για να σας φροντίζουμε ακόμα περισσότερο

Η ΠΙΤΣΟΣ μπαίνει στο νοικοκυριό αλλά και στο σπίτι της ελληνικής οικογένειας με την κατασκευή ασπρόμαυρων τηλεοράσεων. Ψυχαγωγία και φροντίδα από την εταιρία που ξέρει να προσφέρει το καλύτερο.

1971: Όλα εύκολα ακόμη και εξ’ αποστάσεως

Η ΠΙΤΣΟΣ φέρνει την επανάσταση στην ψυχαγωγία και…την άνεση. Οι τηλεοράσεις μας με το ειδικό τηλεχειριστήριο σας λύνουν τα χέρια και προσφέρουν απίστευτη απόδοση εικόνας και εναλλαγή καναλιών από την άνεση του καναπέ σου, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς.

1974: Μία συνεργασία. Μία ευκαιρία βελτίωσης

Το 1974 αποτελεί σταθμός για την ιστορία της ΠΙΤΣΟΣ καθώς είναι η ημερομηνία που σηματοδοτεί την έναρξη συνεργασίας με τη Siemens Α.Ε.

1977: Ένας νέος δρόμος με πολλές δυνατότητες

Εξαγορά της ΠΙΤΣΟΣ από την BOSCH - SIEMENS HAUSGERATE GmbH και τη SIEMENS A.E. HELLAS. Το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο και μία νέα εποχή ξεκινά για την ιστορία και το όνομα της ΠΙΤΣΟΣ.

1978: Ευρωπαϊκή ποιότητα και Ελληνικές τιμές

Κλίμα ευρωπαϊκό έρχεται και κυριαρχεί στην κουζίνα με τις εξελιγμένες Ευρωσυσκευές ΠΙΤΣΟΣ. Συνώνυμες της εγγύησης, της σιγουριάς και της ποιότητας. Γιατί ΠΙΤΣΟΣ σημαίνει εμπιστοσύνη στις οικιακές συσκευές.

1986: Επεκτείνουμε τα κανάλια διανομής μας

Με την εγγύηση ποιότητας, αξιοπιστίας και τεχνικής αρτιότητας της Robert Bosch, είμαστε σίγουροι για τη συνεργασία μας και τη διανομή των οικιακών συσκευών μας στην Ελλάδα.

1989: No Frost για ακόμα πιο σπάνια απόψυξη

Δίνουμε πάντα βάση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες για να πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερη απόδοση. No Frost: η καινοτομία στα ψυγεία που κάνει την απόψυξη παρελθόν.

1990: Η εξέλιξη στην κουζίνα έχει μία λέξη: ΠΙΤΣΟΣ

Φροντίζουμε να κάνουμε το μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολη υπόθεση για την εξοικονόμηση χρόνου και την απόλαυση μοναδικών οικογενειακών στιγμών. Λανσάρουμε τις νέες κουζίνες POP.

1992: Φέρνουμε το ψυγείο του αύριο, σήμερα

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ και προσπαθούμε πάντα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και την καλύτερη συντήρηση για τα τρόφιμα. Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες μας είναι η ιδανική λύση για μακράς διάρκειας αποθήκευση τροφίμων. Και συνεχίζουμε με τα ψυγεία No Frost Combi και Top Freezer με τεχνολογία λειτουργίας Static + No Frost.

1993: Προσπαθούμε για το καλύτερο με σκοπό να προσφέρουμε το άριστο

Τα προϊόντα μας εξελίσσονται και βελτιώνονται για τη μέγιστη απόδοση και την κορυφαία ποιότητα. Λανσάρουμε τη νέα σειρά MEDITERRANEE, επέκταση της γκάμας Top Freezer.

1994: Φροντίζουμε και το περιβάλλον

Τα ψυγεία μας είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον, αφού διακόπτουμε τη χρήση χλωροφθορανθράκων (CFCs) στην παραγωγή τους. Ένα ζεστό νοικοκυριό Πίτσος και στις Σκανδιναβικές χώρες, καθώς ξεκινάμε την εξαγωγή κουζινών και εκεί.

1996: BSP A.B.E. Mία νέα εποχή στην καινοτομία

Μετονομάζουμε την εταιρία σε BSP A.B.E και προσφέρουμε ό,τι πιο καινοτόμο και τεχνολογικά εξελιγμένο, με συνέπεια και φροντίδα για το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, σηματοδοτούμε την έναρξη της παραγωγής ψυγείων με χρήση καθαρών υδρογονανθράκων (R600) και τη μαζική παραγωγή των 50 cm Table Top Refrigerators. Επειδή γνωρίζουμε και θέλουμε να ικανοποιούμε πάντα την ανάγκη του καταναλωτή μας, πραγματοποιούμε το λανσάρισμα των νέων μονόπορτων ψυγείων μικρού μεγέθους και των κουζινών με φούρνους πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού.

1997: Κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη

Οι οικιακές συσκευές μας σε compact μέγεθος κάνουν τα πάντα πιο εύκολα. Μικρές σε μέγεθος, εξοικονομούν χώρο, χωρίς να χάνουν σε απόδοση. Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τα Table Top Freezers 50 cm που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο τραπέζι για απόλυτη ευκολία.

1998: Μοντέρνος σχεδιασμός: ταιριάζει σε κάθε σπίτι

Οι νέες μας σειρές κουζινών C.IC. σε σχέδιο soft-line και τα νέα ψυγεία Bottom Freezer σε σχέδιο Bombee ομορφαίνουν το χώρο της κουζίνας και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε στιλ και σε κάθε σπίτι.

1999: Εξέλιξη και βελτίωση

Αναβαθμίζουμε, βελτιώνουμε και προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας σε κάθε ανάγκη. Προσφέρουμε απίστευτη ψύξη με τα νέα Bottom Freezers 60 cm σε σχέδιο Bombee εξοπλισμένα με multi air-flow για καλύτερη ψύξη και τον νέο ψυγειοκαταψύκτη 60 cm KCL με συρτάρι συντήρησης σε θερμοκρασίες από 0°C έως + 3°C για την ιδανική ψύξη.

2000: Και συνεχίζουμε

Με την παραγωγή ψυγειοκαταψυκτών με Vita Control, Multi Air Flow και με υψηλή ενεργειακή κλάση Α κρατάμε και διατηρούμε τα τρόφιμα φρέσκα για ακόμα περισσότερο χρονικό διάστημα.

2002: BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.

Μετονομασία της εταιρίας σε BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. Εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή με την υπόσχεση να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε το καλύτερο στον οικιακό εξοπλισμό.

2005: 140 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των οικιακών συσκευών

Συμπληρώνουμε 140 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε. Στόχος μας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα.

2006 – 2007: Είμαστε ειδικοί για κάθε γωνιά του νοικοκυριού

Ξεκινάμε την παραγωγή της νέας σειράς ελεύθερων κουζινών, δίπορτων ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών XFROST. Φροντίζουμε για ένα μοναδικό, λαχταριστό και υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια.

2009: Δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε

Η νέα σειρά εντοιχιζόμενων κουζινών και φούρνων IC5 χωρούν με μεγάλη ευκολία ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα ενώ ο νέος εξωτερικός σχεδιασμός ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών εναρμονίζεται απόλυτα με το σύγχρονο στυλ στο χώρο της κουζίνας.

2011: Η πρωτοπορία είναι μέρος του ονόματός μας

Η φροντίδα μας για το περιβάλλον συνεχίζεται με τις πρώτες κλιματικά ουδέτερες, ως προς τη χρήση, οικιακές συσκευές στην Ευρώπη. Η εγκυρότητά μας επισφραγίζεται από τον πρώτο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας.

2012 - 2013: Είμαστε δίπλα σε όποιον μας έχει ανάγκη

Η φροντίδα μας δεν κάνει διακρίσεις, είναι για όλους. Σε δύσκολους καιρούς υποστηρίζουμε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς με έλλειψη σε οικιακές συσκευές. Δημιουργούμε ένα κλίμα φροντίδας σε όλους ενώ παράλληλα φροντίζουμε και για το κλίμα-περιβάλλον με προωθητικές ενέργειες ειδικά για την ανακύκλωση των οικιακών συσκευών.

2015: Χρόνια Πολλά Pitsos

150 χρόνια Pitsos.
150 χρόνια Σπίτι.

Τα πρώτα 150 χρόνια μόλις ολοκληρώθηκαν, οι ευχές όλων είναι για τα επόμενα. Χρόνια πολλά και δημιουργικά για την αγαπημένη μάρκα οικιακών συσκευών των Ελλήνων. Είναι σε κάθε σπίτι, συντροφεύει κάθε στιγμή της ελληνικής οικογένειας. Και στα επόμενα μαζί.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.