Νέα στεγνωτήρια Pitsos.

Σχεδιασμένα για να χωρούν ξέγνοιαστες στιγμές και απόλυτη φροντίδα.

Νέα στεγνωτήρια Pitsos.
Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Προς τα κάτω

Η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις και χρειάζεται να διαθέτει κανείς γρήγορες και έξυπνες λύσεις, χωρίς συμβιβασμούς, στο καλό αποτέλεσμα.

Μια τέτοια αναγκαία δουλειά στο σπίτι είναι και το στέγνωμα των ρούχων. Ο μικρός θέλει τη στολή του για την απογευματινή του προπόνηση, η μικρή σας κόρη το αγαπημένο της φόρεμα για το πάρτι με τις φίλες της, εσείς χρειάζεστε το κουστούμι σας για την αυριανή παρουσίαση στη δουλειά. Τα ρούχα μαζεύονται και εσείς προσπαθείτε να τα έχετε όλα έτοιμα, καθαρά και στεγνά, στη στιγμή. Να τα προλάβετε όλα.

Με τα νέα στεγνωτήρια Pitsos, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν σωστά, εύκολα και γρήγορα και θα έχετε πολύτιμο χρόνο για αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε, για εσάς και την οικογένειά σας. Γιατί µε τη μεγάλη χωρητικότητα 8-9 kg, τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν, τα ρούχα σας θα είναι πάντα, τέλεια στεγνά και η καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Τεχνολογία που προσδίδει αξία στην καθημερινότητα.

Μεγάλη χωρητικότητα και μοναδικός σχεδιασμός.

Μεγάλος Κάδος Χωρητικότητας 8 ή 9 kg
Η μεγάλη χωρητικότητα των νέων στεγνωτηρίων Pitsos κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Χάρη στον ευρύχωρο κάδο τους, μπορούν να χωρέσουν περισσότερα ρούχα και να τα στεγνώσουν όλα άψογα, µε μόλις έναν κύκλο στεγνώματος. Έτσι, κερδίζετε πεντακάθαρα και απόλυτα στεγνά ρούχα, σε λιγότερο χρόνο αλλά και μεγαλύτερη ευχέρεια να αξιοποιήσετε την ημέρα σας.

Πρωτοποριακός Σχεδιασµός
Η Pitsos σάς φροντίζει, όπως εσείς φροντίζετε τους άλλους. Για αυτό ανανέωσε το σχεδιασμό στα νέα της στεγνωτήρια. Στόχος να δημιουργήσει, για εσάς, συσκευές που εκτός από το σύγχρονο design, ενσωματώνουν όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες στεγνώματος και παράλληλα μπορούν και χωρούν παντού. Έτσι, πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου, μπορείτε να κερδίσετε και χώρο, κάνοντας τη ζωή σας λιγότερο περίπλοκη και περισσότερο άνετη.

Δείτε τα προϊόντα

Σεβασμός στο περιβάλλον.

Ενεργειακή Κλάση Α+++
Η υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον δράσεων, αποτελεί χρέος όλων μας, απέναντι στις επόμενες γενιές. Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση των νέων στεγνωτηρίων Pitsos, απολαμβάνετε πάντα, ένα ολοκληρωμένο και φροντισμένο στέγνωμά των ρούχων σας, καταναλώνοντας ταυτόχρονα λιγότερο ρεύμα και ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο, και εξοικονομείτε χρήματα, ενώ παράλληλα συμβάλλετε σημαντικά και στην προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς κόπο, χάρη, απλά, στην επιλογή σας.

Τεχνολογίες σχεδιασμένες για τις ανάγκες σας.

Τεχνολογία Duotronic
Τα νέα στεγνωτήρια Pitsos στεγνώνουν τα ρούχα σας, όπως και όσο ακριβώς χρειάζονται. Συγκεκριμένα, οι έξυπνοι αισθητήρες που διαθέτουν οι προηγμένες αυτές συσκευές, μετρούν διαρκώς την υγρασία και τη θερμοκρασία μέσα στον κάδο τους, προστατεύοντας τα υφάσματα από τις υπερβολικές θερμοκρασίες που ξεραίνουν και φθείρουν τις ίνες τους. Απολαύστε τέλειο στέγνωμα, με το μοναδικό τρόπο που μόνο η Pitsos ξέρει να σας φροντίζει.

Λειτουργία Μισό Φορτίο
Λίγα ρούχα για στέγνωμα σημαίνει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Μέχρι χθες, γιατί τώρα, είναι απλά άλλος ένας μύθος που καταρρίπτεται. Χάρη στη λειτουργία Μισό Φορτίο, μπορείτε να στεγνώσετε ακόμα και μικρότερα φορτία, δηλαδή λιγότερα ρούχα, χωρίς να φοβάστε ότι θα καταναλώσετε πολλή ενέργεια, επιβαρύνοντας έτσι τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, αλλά ταυτόχρονα και την ίδια τη συσκευή. ∆ώστε στην καθημερινότητά σας την ευελιξία που της αξίζει και χρησιμοποιήστε το στεγνωτήριο Pitsos, ακόµα και όταν αυτό δεν είναι πλήρως γεµάτο. Σας δίνει τη λύση!

Φροντίδα σε βάθος, ακόμα πιο εύκολα.

Πρόγραµµα Σεντόνια
Πείτε αντίο στα μπλεγμένα και τσαλακωμένα ρούχα, σεντόνια και λευκά είδη όταν αυτά βγαίνουν από το στεγνωτήριο. Τα εξελιγμένα στεγνωτήρια Pitsos διαθέτουν το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Σεντόνια. Κατά τη διάρκειά του, ο κάδος της συσκευής κινείται και προς τις δύο φορές, αριστερά και δεξιά. Έτσι, απολαμβάνετε ομοιόμορφο και ιδανικό, σε βάθος, στέγνωμα των αγαπημένων σας ρούχων, ακόμα και των πιο μεγάλων, όπως είναι οι παπλωµατοθήκες και τα διπλά ή υπέρδιπλα σεντόνια και χωρίς αυτά να μπερδεύονται μεταξύ τους, δηλαδή να γίνονται κουβάρι, και να τσαλακώνονται.

Επιλογή Λιγότερο Τσαλάκωµα
∆εν χρειάζεται πια να περιµένετε µέχρι να τελειώσει το πρόγραµµα στεγνώµατος, ούτε να βιαστείτε να βγάλετε τα ρούχα αµέσως από τον κάδο για να µην τσαλακώσουν. Με µόνο µια επιλογή σας, τα ρούχα θα είναι έτοιµα να τα τακτοποιήσετε στην ντουλάπα ή να τα χαρείτε άµεσα και πάλι, χωρίς την κουραστική διαδικασία του σιδερώµατος. Χάρη στα νέα στεγνωτήρια Pitsos και την επιλογή Λιγότερο Τσαλάκωμα, τα υφάσµατα που έχετε στον κάδο κινούνται έως και για 60 λεπτά µετά το τέλος του στεγνώµατός τους µε αποτέλεσµα να παραµένουν αφράτα και μαλακά και να µην τσαλακώνονται. Επιπλέον, αν επιθυμείτε να τα βγάλετε νωρίτερα, µπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία -επιλογή Λιγότερο Τσαλάκωμα- ανά πάσα στιγµή και να πάρετε τα ρούχα σας, στεγνά, αφράτα, φροντισμένα, καθαρά, μοσχομυριστά και έτοιµα. Να τα χαρείτε!

Δείτε τα προϊόντα

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.