Ένας ψυγειοκαταψύκτης Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Προς τα κάτω

Ένας ψυγειοκαταψύκτης Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας. Ένα μέλος που χωρά μέσα του όλη την αγάπη της οικογένειας και διατηρεί φρέσκα και λαχταριστά τα τρόφιμά σας, όπως την πρώτη στιγμή που αγοράστηκαν. Γιατί Pitsos σημαίνει φροντίδα για όλους, σημαίνει σπίτι. Ένα σπίτι που είναι πάντα γεμάτο!

Όταν χωρούν όλα τα καλά και ακόμη περισσότερα.

Όλοι ξέρουμε πως οικογένεια σημαίνει σπίτι και φροντίδα. Αλλά πού να χωρέσει όλη αυτή η φροντίδα μέσα σε ένα συμβατικό ψυγείο; Μερικές φορές μοιάζει αδύνατο. Ο καθένας στην οικογένεια έχει τις δικές του διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις. Ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos είναι εδώ για να δώσει τη λύση στην έλλειψη χώρου και στα στριμωγμένα τρόφιμα, που καταλήγουν να χαλάνε μέσα στο ψυγείο. Με 70 εκατοστά πλάτος και έως 140* λίτρα συνολικά επιπρόσθετου ωφέλιμου χώρου, χωράει μέσα του τα πάντα.

*Αφορά σε καθαρή χωρητικότητα συγκρίνοντας τους ψυγειοκαταψύκτες PKNB56XIDP και PKNB39VLE2.

Σε σύγκριση με έναν ψυγειοκαταψύκτη πλάτους 60 εκατοστών, κερδίζετε έως και 121 λίτρα παραπάνω στη συντήρηση, για να χωρέσετε όλα τα φρέσκα τρόφιμα αλλά και έως 19 λίτρα παραπάνω χωρητικότητα στην κατάψυξη. Επιπλέον, το συρτάρι bigBox, με ύψος 26 εκατοστά, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ένα αντικείμενο πάνω στο άλλο, για να τα χωρέσετε όλα τέλεια και χωρίς προσπάθεια, πολύ τακτοποιημένα. Αξιοποιήστε το ειδικό διαχωριστικό που μπαίνει στη μέση, για περισσότερη οργάνωση και τάξη. Χωρέστε άνετα τα πάντα, χάρη στην τεχνολογία VarioZone. Τόσο τα ράφια, όσο και τα συρτάρια της κατάψυξης μπορούν να αφαιρεθούν και να σας προσφέρουν έξτρα χώρο.

Δείτε τα προϊόντα

Όταν όλα παραμένουν φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες.

Ένας ψυγειοκαταψύκτης Pitsos αποτελεί την απόδειξη ότι η φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτα για ακόμη περισσότερο χρόνο και σωστά διατηρημένα. Οι λόγοι:
Tο σύστημα Dynamic MultiAirFlow σας προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης σε όλο το εσωτερικό της συσκευής, για να ψύχονται σωστά τα τρόφιμά σας.
• Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σύστημα Vita Control, με τους αισθητήρες του, ελέγχει διαρκώς την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία και κρατά σταθερές τις συνθήκες ψύξης.
• Παράλληλα, τα 2 κυκλώματα ψύξης της συσκευής, χάρη στους διαφορετικούς αισθητήρες που διαθέτουν, ελέγχουν ξεχωριστά τις θερμοκρασίες συντήρησης και κατάψυξης συνεχώς.
• Τέλος, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Super, είτε στη συντήρηση, είτε στην κατάψυξη, τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει ψύχονται πιο γρήγορα, χωρίς να πέφτει η θερμοκρασία των υπαρχόντων. Είναι δε τόσο έξυπνο που η ψύξη επανέρχεται μόνη της στην κανονική της λειτουργία, μόλις φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία. Έτσι δεν καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια.

Ως μεσογειακός λαός, η διατροφή μας περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, ψάρια και κρέας, τα οποία χρειάζονται ειδικές συνθήκες ψύξης για να διατηρηθούν.
• Ο ψυγειοκαταψύκτης Pitsos διαθέτει το μεγάλο και ευρύχωρο συρτάρι ExtraFresh Comfort με ρυθμιστή υγρασίας, ιδανικό για να διατηρείτε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά σας.
• Ακόμα, στα συρτάρια ExtraCold Comfort με χαμηλότερη θερμοκρασία απ’ ότι στην υπόλοιπη συντήρηση, μπορείτε να διατηρήσετε νωπές τροφές όπως κρέας, πουλερικά και ψάρια ή ακόμα και γαλακτοκομικά προϊόντα όπως τυριά.

Με αυτόν τον τρόπο, τα ειδικά αυτά συρτάρια φροντίζουν να παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης για τα ευαίσθητα τρόφιμά σας, διατηρούν τις πολύτιμες βιταμίνες τους και τα θρεπτικά τους συστατικά και φροντίζουν να παραμένουν ολόφρεσκα για έως και διπλάσιο χρόνο.

Όταν ένα ψυγείο ταιριάζει γάντι και στην πιο μικρή κουζίνα.

Χρειάζεστε μόλις 70 εκατοστά πλάτος για να τα χωρέσετε όλα κι ακόμη περισσότερα.
Ο ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης Pitsos μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε και στην πιο μικρή κουζίνα ή χώρο! Χρειάζεται μόνο 70 εκατοστά ακριβώς πλάτος, ούτε χιλιοστό περισσότερο και χαρίζει μοναδική ευελιξία, πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα και ουσιαστική άνεση για όλη την οικογένεια. Σας λύνει τα χέρια! Άλλα μοντέλα ψυγείων στην αγορά χρειάζονται επιπλέον χώρο περιμετρικά για λειτουργικούς λόγους, αλλά και για πρακτικούς όπως για να ανοίξει η πόρτα τους και τα συρτάρια τους. Χάρη στο νέο, σιωπηλό συμπυκνωτή που ενσωματώνεται στις πλαϊνές επιφάνειες του ψυγειοκαταψύκτη Pitsos, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, δίπλα από κάθε επιφάνεια, χωρίς πρόβλημα, χωρίς καθόλου κενό.

Όταν ένα ψυγείο σάς τα δίνει όλα στο χέρι.

Το αιώνιο πρόβλημα μιας ελληνικής οικογένειας είναι το ακατάστατο ψυγείο, όπου όλα τα τρόφιμα είναι στριμωγμένα και περνάμε πολλή ώρα κάθε φορά για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.
Και γι΄ αυτό έχει φροντίσει η Pitsos. Όλα σας τα τρόφιμα είναι στο φως και εύκολα προσβάσιμα. Πείτε αντίο στα ξεχασμένα τρόφιμα στο πίσω μέρος του ψυγείου και εξοικονομήστε χρήματα και κόπο.
Η συντήρηση:
• Χάρη στο φωτισμό LED αλλά και στα άθραυστα ράφια από γυαλί ασφαλείας στο εσωτερικό του ψυγειοκαταψύκτη, μπορείτε να βλέπετε καθαρά κάθε σημείο του εσωτερικού του.
• Επιπλέον, 2 από τα 4 ράφια ρυθμίζονται σε ύψος ή ακόμα και αφαιρούνται, για να χωρέσετε ολόκληρο ένα μεγάλο καρπούζι ή μια μεγάλη γάστρα ή ταψί.
• Ακόμα και στην πόρτα της συσκευής, βρίσκονται 4 ράφια για να βάζετε όλες τις συσκευασίες των τροφίμων, αλλά και 3 αυγοθήκες για να τοποθετείτε τα αυγά, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν.
• Τέλος, η συρμάτινη μπουκαλοθήκη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια μπουκάλια νερού, κρασιού ή κουτάκια αναψυκτικού, με τάξη.
Η κατάψυξη:
• Διαθέτει ευρύχωρα συρτάρια για να έχετε τακτοποιημένα όλα τα τρόφιμα της κατάψυξης, τα οποία όμως μπορούν και να αφαιρεθούν, για να χωρέσετε κάτι πιο ογκώδες, όπως ένα μεγάλο ψάρι ολόκληρο ή μια μεγάλη τούρτα παγωτό.

Όταν ένα ψυγείο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ένας ψυγειοκαταψύκτης Pitsos είναι φτιαγμένος για να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας. Της δικής σας οικογένειας. Γι’ αυτό διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες όπως:
Νέο κινητήρα Pitsos: Είναι αθόρυβος, ανθεκτικός, πολύ οικονομικός και επιπλέον έχει και 10 χρόνια εγγύηση.
Πολλαπλό σύστημα ενημέρωσης: Υψηλή θερμοκρασία στην κατάψυξη, ανοιχτή πόρτα ή διακοπή ρεύματος; Ο ψυγειοκαταψύκτης, σάς κρατά ενήμερους με οπτικοακουστικό σήμα για οποιαδήποτε μεταβολή θερμοκρασίας.
Ηλεκτρονικό έλεγχο TouchControl: Το ηλεκτρονικό panel ελέγχου με πλήκτρα αφής σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στη συσκευή σας και ποιες ρυθμίσεις έχετε επιλέξει.
Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: Μέχρι και 24 ώρες.

Λειτουργία holiday*: Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής, η θερμοκρασία του χώρου συντήρησης αλλάζει αυτόματα στους +14°C και η κατάψυξη παραμένει στη θερμοκρασία που της έχετε ορίσει. Έτσι, προστατεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμά σας και αποτρέπεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας όσο απουσιάζετε. Ιδανικό όταν λείπετε σε διακοπές και έχετε άδεια τη συντήρηση, αλλά θέλετε να διατηρήσετε όλα τα τρόφιμα που έχετε τοποθετήσει στην κατάψυξη.
Λειτουργία fresh*: Επιλέγοντάς την, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο γίνεται +2°C ενώ μέσα στον καταψύκτη παραμένει αμετάβλητη, όπως την έχετε ορίσει. Για γρήγορη ψύξη και απόδοση, όπως ακριβώς την επιθυμείτε.
Λειτουργία eco*: Όταν την ενεργοποιείτε, ο ψυγειοκαταψύκτης σας προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία στη συντήρηση στους +8°C και της κατάψυξης στους -16 °C, ώστε η κατανάλωση ρεύματος να γίνει πιο οικονομική.
Κλείδωμα των πλήκτρων Lock: Απλά κρατήστε πατημένο το συγκεκριμένο πλήκτρο για 5 δευτερόλεπτα. Μόλις εμφανιστεί η ειδική ένδειξη, το πεδίο χειρισμού κλειδώνει, ώστε να μην μπορεί κάποιος που δεν πρέπει να αλλάξει τις ρυθμίσεις της συσκευής σας π.χ. κάποιο παιδί.

*Ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε τα προϊόντα

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.