Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Pitsos με πλάτος 70cm.

Προς τα κάτω

Χωράνε όλες σας τις ανάγκες!

Για μια καλύτερη ελληνική οικογένεια, γεμάτη φροντίδα.

Μέσα σε αυτές τις λέξεις συνοψίζεται όλη η νοοτροπία και το όραμα, όλες οι επιδιώξεις και οι υποσχέσεις της Pitsos. Για πάνω από 150 χρόνια τις υπηρετούμε με προσήλωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, γνωρίζοντας πως δίνουμε πίσω σε όλα όσα μας έφεραν εδώ που είμαστε· στο σπίτι σας, αλλά και σε εκατομμύρια ακόμα σπίτια στην Ελλάδα.

Η θέλησή μας για να σας προσφέρουμε περισσότερη φροντίδα συνεχίζεται αδιάκοπα ανά τα χρόνια. Μας κάνει να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Οι συσκευές ψύξης Pitsos είναι μία ακόμη κατηγορία στην οποία δε σταματήσαμε ποτέ να καινοτομούμε, να φροντίζουμε ώστε η ελληνική οικογένεια να έχει πάντα ό,τι καλύτερο στη διάθεσή της.

Τώρα, οι νεότερες προσθήκες στη γκάμα των συσκευών ψύξης καταφέρνουν να χωρέσουν όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και να δώσουν περισσότερα σε όλους εσάς που δίνετε καθημερινά τα πάντα. Με το πλάτος τους να αγγίζει τα 70 εκατοστά, συνδυάζουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας με την τέλεια διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων ολόκληρου του μήνα. Γεμίστε το νέο σας ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη 70 εκατοστών πλάτους Pitsos με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέας, πουλερικά και θαλασσινά, με όλα τα προϊόντα της πλούσιας μεσογειακής κουζίνας και δη της ελληνικής διατροφής, δίχως συμβιβασμούς και συνωστισμό. Παράλληλα, δημιουργήστε άπλετα απολαυστικά γεύματα και διατηρήστε όλη τη γεύση και τα θρεπτικά τους συστατικά, χάρη στη χαρακτηριστική φροντίδα που αυτός σας προσφέρει.

Εμείς φροντίζουμε εσάς, για να μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα σε όλους όσους αγαπάτε.

Φροντίδα μεγάλων διαστάσεων!

Ξέρουμε πως, μέσα στην καθημερινότητά της, η ελληνική οικογένεια χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα. Οι ανάγκες όλων, μικρών και μεγαλύτερων είναι πολλές και διαφορετικές. Όλοι χρειάζονται και από κάτι, ξεχωριστό, και ειδικά για εκείνους.

Μεγαλύτερο χώρο, ώστε να προφυλάσσεται η πολύτιμη φρεσκάδα που κρύβεται μέσα στις τροφές. Μεγαλύτερη άνεση, ώστε να συντηρούνται καλύτερα μοναδικές σπιτικές γεύσεις και αρώματα, οι γευστικές προτιμήσεις κάθε μέλους της οικογένειας, δίχως συνωστισμό. Μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμη μία μεγάλη ποικιλία συστατικών και πρώτων υλών, χωρίς περιττά «βάλε-βγάλε». Όλες αυτές οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα των ψυγειοκαταψυκτών Pitsos με 70 εκατοστά πλάτος.

Άπλετος χώρος για όλη την οικογένεια.

Με έως και 139 λίτρα επιπρόσθετου ωφέλιμου χώρου, τα τρόφιμά σας αποκτάνε το χώρο και τη φροντίδα που τους αξίζει. Κάθε μέλος της οικογένειάς σας έχει τώρα το χώρο και την άνεση για τα δικά του αγαπημένα προϊόντα και φρέσκα υλικά, για τη δική του ξεχωριστή διατροφή, τις απαιτήσεις και ανάγκες του.

Έως και 60 λίτρα παραπάνω για γάλα και ροφήματα, μέχρι και για το πρωτεϊνούχο ρόφημα του μεγάλου σας γιού.

Έως και 61 λίτρα περισσότερα για τους χυμούς της μαμάς, τα φρέσκα smoothies και τα αναψυκτικά.

Έως και 18 ακόμη λίτρα για τα τρόφιμα, τα παγωτά, το κρέας και τις μπριζόλες στην κατάψυξη, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για το κυριακάτικο μπάρμπεκιου με τα παιδιά και τους φίλους.

Φυσικά, από την αυξημένη χωρητικότητα δεν επωφελούνται μόνο οι συγκεκριμένες πιο ευαίσθητες και απαιτητικές κατηγορίες τροφίμων, όπως τα νωπά και φρέσκα προϊόντα και λαχανικά, αλλά και όλα τα τρόφιμα που διατηρούνται εντός του νέου σας ψυγειοκαταψύκτη με άνεση και χωρίς αλλοιώσεις.

Επιπλέον, το συρτάρι bigBox, με ύψος 26 εκατοστά, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ένα αντικείμενο πάνω στο άλλο, για να χωρέσετε τα πάντα τέλεια και χωρίς προσπάθεια. Αξιοποιήστε το ειδικό διαχωριστικό που μπαίνει στη μέση του, για περισσότερη οργάνωση και τάξη. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία VarioZone χαρίζει άπλετη ευελιξία στον εσωτερικό χώρο της κατάψυξής σας. Πιο συγκεκριμένα, τα ράφια και τα συρτάρια της μπορούν να αφαιρεθούν, ώστε να τοποθετήσετε ακόμα και κάποιο μεγάλο ψάρι, ολόκληρο, εύκολα κι απλά.

Τέλεια εφαρμογή, γιατί η φροντίδα χωράει παντού.

Στο ελληνικό σπίτι συχνά δεν υπάρχει χώρος για χάσιμο.

Ειδικά σε μια κουζίνα που είναι τις περισσότερες φορές ο κύριος χώρος δράσης της ελληνικής οικογένειας, εκεί που όλοι μαζεύονται για να γευματίσουν, να μιλήσουν και να περάσουν χρόνο μαζί, κάθε εκατοστό είναι πολύτιμο και αναγκαίο για να χωρέσει τα πάντα.

Ωστόσο, μέχρι πρότινος, ο συμπυκνωτής των ελεύθερων ψυγείων εμπόδιζε την τοποθέτηση αυτών των συσκευών σε χώρο χωρίς αποστάσεις, χωρίς αναγκαίο κενό για την ομαλή ροή αέρα, καθώς η συσκευή θα υπερθερμαινόταν. Ευτυχώς, οι μηχανικοί της Pitsos έλυσαν αυτό το πρόβλημα με το νέο, σιωπηλό συμπυκνωτή που ενσωματώνεται στις πλαϊνές επιφάνειες των ψυγειοκαταψυκτών μας. Το αποτέλεσμα;

Ελεύθερα ψυγεία που έρχονται πιο κοντά στις ανάγκες σας, αφού μπορούν να εφάπτονται με τις γύρω επιφάνειες απόλυτα, χωρίς εκατοστό χαμένο, και καταφέρνουν να έχουν πιο οικονομική λειτουργία, χαρίζοντας περισσότερο χώρο σε όλη την οικογένεια. Τοποθετήστε έναν ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Pitsos με πλάτος 70 εκατοστά στο χώρο που είχατε το προηγούμενο, συμβατικό ψυγείο σας και αντικαταστήστε τον κενό χώρο με μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερη φροντίδα Pitsos.

Ο ιδανικός σύμμαχος σε κάθε μεγάλο τραπέζι.

Η ημέρα για το μεγάλο τραπέζι σε φίλους και συγγενείς πλησιάζει. Το άγχος σημαντικό και οι προσδοκίες υψηλές. Πρέπει να βγείτε ασπροπρόσωποι, να κερδίσετε τις εντυπώσεις των αγαπημένων σας καλεσμένων και να τους φροντίσετε όλους. Καθένας ξεχωριστός με τις δικές του προτιμήσεις, διατροφικές ιδιαιτερότητες και αγαπημένα πιάτα. Και εσείς να τα προλάβετε όλα και να τους ικανοποιήσετε όλους. Το φαγητό πολύ, απαιτητικό, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη. Θα τα καταφέρετε; Φυσικά και θα τα καταφέρετε.

Εμείς στην Pitsos φροντίζουμε να έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε για να φιλοξενήσετε και να προσφέρετε απλόχερα σπουδαίο φαγητό «από τα χεράκια σας» και περιποίηση σε όλους όσους αγαπάτε.

Έτσι, πέρα από την αυξημένη χωρητικότητα, προσθέσαμε μερικά ακόμη χαρακτηριστικά στους νέους μας ψυγειοκαταψύκτες Pitsos με 70 εκατοστά πλάτος που θα σας «λύσουν τα χέρια» και θα σας επιτρέψουν να φτιάξετε μεγάλα, λαχταριστά γεύματα, να κάνετε τραπέζια γεμάτα χαρές και γέλια ευχαρίστησης με όλους τους αγαπημένους σας, δίχως άγχος, κόπο, καθυστέρηση και περιττές σπατάλες.

Λειτουργία super, ώστε τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει να ψυχθούν ακόμη πιο γρήγορα και χωρίς άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Απενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ τα τρόφιμα που βρίσκονται ήδη μέσα στο ψυγείο δεν επηρεάζονται από την εισαγωγή των νέων και διατηρούνται ανέπαφα.

4 άθραυστα ράφια από γυαλί ασφαλείας, στο εσωτερικό του ψυγειοκαταψύκτη σας, για να βλέπετε κάθε γωνιά του εσωτερικού του και όλα σας τα τρόφιμα τακτοποιημένα. Επιπλέον, έχετε και δυνατότητα ρύθμισης ύψους σε 3 από αυτά για να τοποθετήσετε τα τρόφιμα ανάλογα με το μέγεθός τους και τις προτιμήσεις σας.

Τεχνολογία Full NoFrost, για να μην χρειαστεί να αποψύξετε ποτέ ξανά τη συσκευή σας, ακόμα και την κατάψυξη. Απλά ξεχνάτε αυτή την αγγαρεία καθώς ο νέος ψυγειοκαταψύκτης Pitsos τα φροντίζει όλα μόνος του.

Πολλαπλό σύστημα ενημέρωσης. Υψηλή θερμοκρασία στην κατάψυξη, ανοιχτή πόρτα ή διακοπή ρεύματος; Το πολλαπλό σύστημα προειδοποίησης σας ενημερώνει για οποιαδήποτε μεταβολή θερμοκρασίας. Συνεπώς εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας, ενώ μπορείτε να προσαρμόζετε τη συντήρηση και την κατάψυξη ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες σας ή τις έκτακτες συνθήκες που παρουσιάζονται.

Πραγματική φρεσκάδα. Πραγματική φροντίδα.

Στην οικογένειά σας αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Τα σπιτικά, τα αγνά, τα αληθινά φρέσκα. Ωστόσο, κάθε είδος τρόφιμου απαιτεί διαφορετικές συνθήκες για να διατηρήσει την τόσο πολύτιμη φρεσκάδα του. Για παράδειγμα, ψάρια, κρέας και γαλακτοκομικά αποθηκεύονται καλύτερα σε ξηρές συνθήκες με χαμηλή υγρασία. Από την άλλη, φρούτα και λαχανικά χρειάζονται την κατάλληλη υγρασία, για να διατηρηθούν ζωντανά και δροσερά. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες των ελεύθερων ψυγείων Pitsos προσαρμόζουν το εσωτερικό τους περιβάλλον ανάλογα με τις ανάγκες καθενός από τα τρόφιμά σας, ξεχωριστά, επιτρέποντάς σας να συντηρήσετε όλα όσα θέλετε για περισσότερο από ποτέ.

Το μεγάλο συρτάρι ExtraFresh Comfort με ρυθμιστή υγρασίας διασφαλίζει τη διατήρηση της φρεσκάδας φρούτων και λαχανικών για έως και διπλάσιο χρόνο.

Το διάφανο συρτάρι MultiBox με κυματοειδή πυθμένα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προφύλαξη της φρεσκάδας των φρούτων και των λαχανικών.

Τα συρτάρια ExtraCold Comfort με εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας όλων των ευαίσθητων, νωπών τροφών όπως κρέας, πουλερικά και ψάρια για έως και διπλάσιο χρόνο.

To σύστημα Dynamic MultiAirFlow υπόσχεται ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης και άρα διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων σε όλο το εσωτερικό της συντήρησης, από άκρη σε άκρη, για ακόμη περισσότερο χρονικό διάστημα και με τις ιδανικές συνθήκες.

Το ηλεκτρονικό σύστημα Vita Control που, χάρη στους αισθητήρες που το απαρτίζουν, ελέγχει διαρκώς την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία του ψυγειοκαταψύκτη σας, αλλά και του περιβάλλοντος στο οποίο είναι τοποθετημένη η συσκευή σας και κρατά σταθερές τις συνθήκες ψύξης εντός της συσκευής.

Τα 2 κυκλώματα ψύξης που με την έξυπνη τεχνολογία των διαφορετικών αισθητήρων τους, ελέγχουν τις θερμοκρασίες συντήρησης και κατάψυξης, διαρκώς.

Πιο άνετα, πιο ευέλικτα, πιο ξέγνοιαστα.

Μία πιο άνετη, εύρυθμη και χαρούμενη καθημερινότητα είναι μία καλύτερη καθημερινότητα. Για εσάς, αλλά και για όλους εκείνους που φροντίζετε και αγαπάτε. Γι’ αυτό και τα ελεύθερα ψυγεία Pitsos με 70 εκατοστά πλάτος διαθέτουν προσεγμένα και τεχνολογικά άρτια χαρακτηριστικά, ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν και να κάνουν πιο ξέγνοιαστη την ημέρα όλης της ελληνικής οικογένειας.

Αρχικά, ο ρυθμιζόμενος φωτισμός LED στο πάνω μέρος αλλά και στις πλαϊνές πλευρές των ψυγειοκαταψυκτών μας κάνει τα τρόφιμά σας ευδιάκριτα και τη συσκευή σας να λάμπει. Επιπλέον, οι λυχνίες LED χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα από ότι τα συμβατικά φώτα ψυγείου και έχουν ίδια διάρκεια ζωής με αυτή της συσκευής, για να απολαμβάνετε φως ακόμη περισσότερο.

Έπειτα, η προστατευτική επίστρωση Inox Antifinger παρέχει διαρκή προστασία ενάντια στις δαχτυλιές, ανθεκτικότητα απέναντι στις εκδορές και καθαρίζεται πιο εύκολα.

Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε άνετα τη θερμοκρασία τόσο της συντήρησης, όσο και της κατάψυξης, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ή από το LED ή LCD panel ελέγχου, ανάλογα με το ποιο από τα δύο χειριστήρια διαθέτει ο δικός σας ψυγειοκαταψύκτης Pitsos.

Χάρη στα χειριστήρια αυτά, γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία που έχετε ρυθμίσει σε όλο σας το ψυγείο, και κάθε τμήμα του, ενώ μπορείτε παράλληλα να ενεργοποιήσετε σημαντικές λειτουργίες του, όπως:

holiday: Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία holiday, η θερμοκρασία μέσα στον ψυγείο γίνεται περίπου +14°C και μέσα στον καταψύκτη ανάλογη με αυτή που εσείς έχετε ορίσει, ώστε να προστατεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμα σας και να αποτρέπεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας ενόσω απουσιάζετε. Ιδανικό όταν, για παράδειγμα, λείπετε σε διακοπές και έχετε άδεια τη συντήρηση, αλλά θέλετε να διατηρήσετε όλα τα τρόφιμα που έχετε τοποθετήσει στην κατάψυξη.

fresh: Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία freshness mode, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο γίνεται +2°C ενώ μέσα στον καταψύκτη παραμένει αμετάβλητη, όπως την έχετε ορίσει εσείς. Για γρήγορη ψύξη και απόδοση, όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

eco: Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία eco, ο ψυγειοκαταψύκτης σας προσαρμόζει αυτόματα όλες τις λειτουργίες του, ώστε η θερμοκρασία ψύξης να είναι πιο οικονομική.

lock: Με αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να κλειδώσετε το χειριστήριο της συσκευής σας, ώστε, για παράδειγμα, να μην μπορούν τα παιδιά να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του ψυγειοκαταψύκτη Pitsos σας.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.