Εντοιχιζόμενες κουζίνες και φούρνοι

Οι φούρνοι και οι κουζίνες Pitsos είναι ειδικά σχεδιασμένοι και προσεκτικά κατασκευασμένοι για να πληρούν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Με μοντέρνα σχεδίαση και τα πιο εξελιγμένα υλικά φέρνουν στο σπίτι σας όλες τις έξυπνες λειτουργίες και ευκολίες που θα κάνουν το μαγείρεμά σας πιο νόστιμο και ευχάριστο. Αποτελούν τον κύριο σύμμαχό σας για να ετοιμάσετε το φαγητό όλης της οικογένειας, να κάνετε το τραπέζι σε φίλους και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με όλους τους αγαπημένους σας. Διαλέξτε τη συσκευή που εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά σας κριτήρια μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών και προτάσεων, από την μάρκα που πάντα εμπιστεύεστε και προτιμάτε.

Εντοιχιζόμενες κουζίνες

Οι εντοιχιζόμενες κουζίνες Pitsos ταιριάζουν απόλυτα με την κουζίνα σας και το συνολικό σχεδιασμό της. Το μοναδικό μοντέρνο φινίρισμά τους «δένει» υπέροχα με το χώρο σας και αναδεικνύει την αισθητική του. Απλώς, διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και αφήστε την να σας καταπλήξει. Θα σας λύσει τα χέρια με όλες τις προηγμένες δυνατότητες και τα προγράμματά της, κάνοντας το μαγείρεμα, μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία για όλους, ερασιτέχνες και πιο έμπειρους.

Εντοιχιζόμενες κουζίνες

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Pitsos αποτελούν μια σύγχρονη και πολύ βολική πρόταση στον εντοιχισμό της κουζίνας σας. Μπορούν να εγκατασταθούν ανεξάρτητα από τη βάση εστιών, π.χ. σε ένα επιτοίχιο ντουλάπι στο ύψος των ματιών και να κάνουν το μαγείρεμά σας πιο εύκολο και άνετο από ποτέ. Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε για να δείτε το ψητό στο φούρνο ή αν είναι έτοιμο το κέικ σας. Με έναν ψηλά τοποθετημένο εντοιχιζόμενο φούρνο Pitsos όλα γίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και πολύ νόστιμα, με άνεση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους και τα κομψά υλικά τους, μαζί με τις πιο έξυπνες και καινοτόμες λειτουργίες τους, τους καθιστούν απλά απαραίτητους για κάθε σύγχρονη κουζίνα.

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.