Εντοιχιζόμενες εστίες

Όταν το στυλ και οι επιταγές στο σύγχρονο σχεδιασμό των οικιακών συσκευών συνάντησαν την τεχνολογία και την αξιοπιστία Pitsos δημιουργήθηκαν οι πιο κομψές και σύγχρονες εντοιχιζόμενες εστίες για την κουζίνα σας. Με φινίρισμα που εντυπωσιάζει και λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν στο καθημερινό σας μαγείρεμα, είναι δίπλα σας, για να κάνουν την εμπειρία στην κουζίνα πιο άμεση, ευχάριστη και κυρίως νόστιμη. Μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών, επιλέξτε τη δική σας και καλύψτε την ανάγκη σας για ποιοτικό και προσεγμένο μαγείρεμα κάθε μέρα, για πολλά, πολλά χρόνια, γιατί είναι Pitsos.

Επαγωγικές εστίες

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και καθημερινά καλείστε να ανταποκριθείτε σε πολλές υποχρεώσεις. Στη Pitsos, αυτό το γνωρίζουμε καλά και θέλουμε να σας στηρίζουμε. Είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο, τεχνολογικά εξελιγμένο και ποιοτικά ανθεκτικό στο χώρο του οικιακού σας εξοπλισμού. Γι’ αυτό, σχεδιάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις σύγχρονες επαγωγικές εστίες Pitsos. Θερμαίνονται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις συμβατικές και ταυτόχρονα προσαρμόζονται ιδανικά στις δικές σας ανάγκες, εύκολα και άμεσα. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο, κόπο και ενέργεια, έχοντας πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Επαγωγικές εστίες

Ηλεκτρικές εστίες

Το μαγείρεμα στην κουζίνα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Οι ηλεκτρικές εστίες αποτελούν τον πλέον διαδεδομένο τρόπο μαγειρικής. Η πρακτικότητα και η ασφάλειά τους είναι εξασφαλισμένες από την μάρκα τους, ενώ η επίπεδη επιφάνειά τους, τις καθιστά πιο εύκολες στο καθάρισμα, για να μην κουράζεστε και με αυτό. Είναι σύγχρονες, εξελιγμένες και διαθέτουν την εγγύηση, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα του ονόματος Pitsos. Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη για την κουζίνα σας και απλά θέστε την σε λειτουργία. Η επιλογή σας θα σας ανταμείψει.

Ηλεκτρικές εστίες

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.