Ελεύθερες κουζίνες

Ένας από τους πιο δημιουργικούς χώρους στο σπίτι είναι ο χώρος της κουζίνας. Εκεί περνάτε αρκετά συχνά και τον περισσότερο χρόνο σας. Μαγειρεύοντας με φίλους, συγγενείς, αλλά γιατί όχι και τα παιδιά, θέλετε όλη την έμπνευση και την ελευθερία κινήσεων που μπορείτε να έχετε για να ετοιμάζετε καθημερινά ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό για τους αγαπημένους σας. Η συσκευή της κουζίνας αποτελεί τον πιο σημαντικό αρωγό σε αυτή σας την προσπάθεια. Η επιλογή της, είναι καίριας σημασίας, και εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η επιλογή είναι δική σας!

Κουζίνες αερίου

Θέλετε πάντα να μαγειρεύετε για τους αγαπημένους σας ό,τι καλύτερο και πιο νόστιμο. Τι καλύτερο από το μαγείρεμα, σε μια αντίστοιχη κουζίνα με αυτές που χρησιμοποιούν οι γνωστοί και καταξιωμένοι σεφ! Η επιθυμία σας να φροντίζετε κάθε μέλος της οικογένειας χωρίς να χαλάτε το χατίρι κανενός, με μια ελεύθερη κουζίνα αερίου Pitsos, γίνεται εύκολα πραγματικότητα. Είναι το πιο εύχρηστο και ιδανικό εργαλείο που κάνει το μαγείρεμά σας πιο γρήγορο, πιο απολαυστικό, τις γεύσεις πιο νόστιμες και τα αρώματα ζωντανά. Στρώστε τραπέζι και καλή σας όρεξη, σίγουρα οι αγαπημένοι σας θα ζητήσουν και δεύτερο πιάτο!

Ελεύθερες κουζίνες αερίου

Ηλεκτρικές κουζίνες

Κλασική ή μοντέρνα συνταγή, με φαντασία και θέληση όλα τα μπορείτε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε όλη τη βοήθεια, τη τεχνογνωσία και τα ιδανικά εργαλεία για να το καταφέρνετε καθημερινά πιο εύκολα και με επιτυχία. Βρείτε την κατάλληλη θέση για την ελεύθερη ηλεκτρική κουζίνα σας, τοποθετήστε την και ξεκινήστε να κάνετε κάθε ιδέα σας, συνταγή και πράξη. Θα ευχαριστήσετε σίγουρα όλη την οικογένεια σας με τις νόστιμες σπιτικές δημιουργίες σας και εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε!

Ελεύθερες ηλεκτρικές κουζίνες

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.