Απορροφητήρες

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στην κουζίνα σας είναι μόνο η αρχή για να δεχτείτε τους καλεσμένους σας, φίλους και αγαπημένους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές πάνω από ένα γεμάτο και νόστιμο με σπιτικές λιχουδιές τραπέζι. Μην αφήσετε τις οσμές από το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και το ψήσιμο των συνταγών σας να στερήσει ούτε χιλιοστό από το όμορφο αποτέλεσμα που ετοιμάσατε για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας. Όλοι οι απορροφητήρες Pitsos απομακρύνουν αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές του μαγειρέματος και τους υδρατμούς για να μπορείτε ανενόχλητοι να συνεχίζετε το γευστικό σας έργο. Καλοδεχτείτε όλους στην κουζίνα και απολαύστε μαζί τα νόστιμα πιάτα σας, όλα μυρίζουν τέλεια και λαχταριστά!

Απορροφητήρες τζάκι

Ένας καλοσχεδιασμένος απορροφητήρας που κρέμεται από το ταβάνι της κουζίνας σας αναβαθμίζει το χώρο σας διπλά. Γιατί με έναν απορροφητήρα τζάκι Pitsos έχετε και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς τις δυσάρεστες οσμές από το τηγάνισμα και το μαγείρεμα των πιάτων σας. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο με βάση τις προτιμήσεις σας και τοποθετήστε τον εύκολα και γρήγορα στην κουζίνα σας. Θα σας εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα, ενώ κανείς δεν θα το πάρει μυρωδιά.

Απορροφητήρες τζάκι

Συρόμενοι απορροφητήρες

Οι συρόμενοι απορροφητήρες Pitsos σας λύνουν τα χέρια και απορροφούν όλες τις οσμές από το μαγείρεμα άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι εύκολοι στη χρήση και κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη. Απλώς τους τραβάτε προς τα έξω, όπως κάνετε με ένα συρτάρι, και εκείνοι αναλαμβάνουν αμέσως δουλειά. Απορροφούν αποτελεσματικά κάθε υδρατμό και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η άριστη εφαρμογή που έχουν κατά την τοποθέτηση τους. Απολαύστε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, σήμερα κιόλας και κάντε το μαγείρεμά σας πιο εύκολο και ευχάριστο.

Συρόμενοι απορροφητήρες

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.