Τέλεια αποτελέσματα, από το πλύσιμο μέχρι το στέγνωμα, μονομιάς. Όλα σε μία μόνο συσκευή.

Νέα Πρωτοποριακά Πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos.
Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Προς τα κάτω

Νέα Πρωτοποριακά Πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos.

Τώρα, η Pitsos δημιούργησε για σας τα νέα πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos, που συνδυάζουν όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες πλύσης και στεγνώματος, σε μία μόνο συσκευή, σχεδιασμένη να χωράει παντού. Για να σας προσφέρει οικονομία χώρου, χρόνου και χρήματος, αλλά και την υγιεινή φροντίδα και ασφάλεια που θέλετε για τα ρούχα και για τους αγαπημένους σας. Τα νέα πλυντηριοστεγνωτήρια κρύβουν μέσα τους εντυπωσιακές λειτουργιές και μοναδικές δυνατότητες που θα κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, με τη σιγουριά που μόνο η Pitsos ξέρει και σας προσφέρει.

Τέλειο πλύσιμο όλων των ρούχων σας σε βάθος.

Ενισχυμένη πρόπλυση για πολύ λερωμένα υφάσματα.
Όταν η υγιεινή σε βάθος είναι απαίτηση και όχι επιλογή, τότε η Pitsos είναι δίπλα σας. Γι’ αυτό δημιούργησε την Πρόπλυση. Πρόκειται για ένα ολιγόλεπτο επιπρόσθετο πρόγραμμα πλύσης που συνδυάζεται με όλα τα βασικά προγράμματα, και το οποίο μουλιάζει τα ρούχα και τα προετοιμάζει για να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα πλύσης που έχετε επιλέξει.

Οι δύσκολοι λεκέδες, ανήκουν στο παρελθόν.
Δεν υπάρχει λεκές που μπορεί να αντισταθεί στη αποτελεσματική καθαριότητα των νέων προηγμένων πλυντηριοστεγνωτήριων Pitsos. Ειδικά οι 4 πιο συχνοί και απαιτητικοί λεκέδες που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, όπως αυτοί από σάλτσα ντομάτας, μαγειρικά έλαια, όπως βούτυρο και λάδι, κόκκινο κρασί και σοκολάτα, έχουν βρει στη νέα σας συσκευή… τον μπελά τους. Αποτέλεσμα; Άριστη και σε βάθος καθαριότητα στα ρούχα, που αφήνει πίσω της μόνο… χαμόγελα.

Δείτε τα προϊόντα

Στέγνωμα των ρούχων σας, όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Τέλειο στέγνωμα που αισθάνεται κάθε ρούχο.
Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των αισθητήρων στα πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τέλεια στεγνά ρούχα, όπως και όσο ακριβώς χρειάζονται. Οι έξυπνοι αυτοί αισθητήρες, αντιλαμβάνονται πόση υγρασία έχουν τα ρούχα, πχ. αν είναι καλά στυμμένα, ή πόσο πολλά είναι μέσα στον κάδο και αναλόγως προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της συσκευής. Εσείς απλά επιλέγετε το επίπεδο στεγνώματος που επιθυμείτε, πχ. αν θέλετε τα ρούχα να βγουν ελαφρώς νωπά για να σας είναι πιο εύκολο το σιδέρωμά τους, ή εντελώς στεγνά για άμεση τακτοποίηση στις ντουλάπες σας.

Έξυπνη φροντίδα ενάντια στο τσαλάκωμα.
Χάρη στη φροντίδα Pitsos, δεν χρειάζεται να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας, πότε θα τελειώσει το στέγνωμα για να αφαιρέσετε βιαστικά τα ρούχα σας, ούτε το φόβο ότι θα τσαλακωθούν αν τα ξεχάσετε. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κάδος του πλυντηριοστεγνωτηρίου συνεχίζει να κάνει απαλές κινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανακινεί τα ρούχα. Το κάνει αδιαλείπτως και αυτόματα, μόνος του, για τα επόμενα 30 λεπτά και μέχρι τα ρούχα να κρυώσουν εντελώς. Γιατί όσο είναι ακόμη ζεστά, κινδυνεύουν να τσαλακωθούν από την παραμονή τους στο εσωτερικό. Και φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε αυτή την αυτόματη λειτουργία, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε. Γιατί η Pitsos ακούει και φροντίζει πάντα τις ανάγκες σας.

Ασπίδα προστασίας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υγιεινή σε βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα ρούχα.
Με την προηγμένη τεχνολογία των πλυντηριοστεγνωτηρίων Pitsos, εξουδετερώνονται βακτήρια και μικρόβια ακόμη και στα πιο ευαίσθητα ρούχα που αναγκαστικά πλένονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, για να μην καταστραφούν τα χρώματα, τα υφάσματα και οι ίνες τους. Εύκολα, απλά και αυτόματα. Χωρίς καμία προσθήκη χημικών ουσιών που μπορεί να τα αλλοιώσει, χωρίς καμία ενόχληση, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα, τη δική σας ή των αγαπημένων σας. Επιλέξτε το Πρόγραμμα Απολύμανσης για να καθαρίζετε υγιεινά όλα τα ρούχα σας, χωρίς διακρίσεις.

Υπενθύμιση για τον καθαρισμό και την υγιεινή του κάδου.
Είναι γεγονός πως για να εξασφαλίζουμε την αληθινή υγιεινή στα ρούχα μας είναι βασική προϋπόθεση να καθαρίζουμε και να αποστειρώνουμε τακτικά τον κάδο του πλυντηριοστεγνωτηρίου μας. Η έξυπνη συσκευή Pitsos που διαθέτετε, σας υπενθυμίζει πότε πρέπει να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα πλύσης με άδειο κάδο, χωρίς ρούχα, στους 90oC, για να κάνει απολύμανση και καθαρισμό του εσωτερικού της, από βακτήρια και υπολείμματα που μπορούν να δημιουργήσουν κακοσμία, αλλεργίες, αλλά και κακή λειτουργία της συσκευής.

Δείτε τα προϊόντα

Ιδανική φροντίδα των ρούχων, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Ρούχα πάντα σαν καινούρια, με τη δύναμη του ατμού.
Το ειδικό Πρόγραμμα Φρεσκαρίσματος χρησιμοποιεί ατμό για να απομακρύνει αποτελεσματικά και σε μόλις 30 λεπτά, τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα σας, χωρίς να έρθουν σε επαφή με το νερό και να ταλαιπωρηθούν με περιττές πλύσεις, που θα φθείρουν τα χρώματα, τα υφάσματα και τις ίνες τους. Είναι κατάλληλο ακόμη και για μη πλενόμενα υφάσματα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα, καθώς δεν κάνει χρήση απορρυπαντικών ή άλλων χημικών καθαριστικών. Επιπρόσθετα, ο ατμός θα βοηθήσει και θα αναζωογονήσει τις ίνες των ρούχων σας, για να μην είναι τόσο τσαλακωμένα και έτσι να μπορέσετε πολύ άμεσα και εύκολα να τα χαρείτε ξανά, φρέσκα και μοσχομυριστά, χωρίς καν να τα σιδερώσετε, αν το επιθυμείτε.

Πλύσιμο & Στέγνωμα 60’.
Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές μέσα στην ημέρα και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα προλάβετε όλα, πάρτε μια ανάσα. Τα νέα πλυντηριοστεγνωτήρια Pitsos, σας προσφέρουν την πρωτοποριακή επιλογή Πλύσιμο & Στέγνωμα 60’ και σας λύνουν τα χέρια. Αυτό το πρόγραμμα εξπρές είναι κατάλληλο για ελαφρώς λερωμένα ρούχα και για υφάσματα ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες στο πλύσιμο και το στέγνωμα, όπως πχ. βαμβακερά και λινά υφάσματα. Για να έχετε τα ρούχα σας τέλεια καθαρά, στεγνά και έτοιμα να τα ξαναφορέσετε, σε μόλις 1 ώρα. Χωρίς κανένα κόπο, χωρίς κανένα άγχος. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση, αυτό θα πει φροντίδα Pitsos.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.