Ένα πλυντήριο πιάτων Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Προς τα κάτω

Ένα πλυντήριο πιάτων Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας. Ένα μέλος που χωράει μέσα του κάθε τραπέζι που κάνετε στους αγαπημένους σας και όχι μόνο. Για να μένουν μόνο οι ευχάριστες στιγμές και όχι οι στοίβες από άπλυτα πιάτα. Με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, έξυπνα προγράμματα και ευέλικτα καλάθια θα δεχτεί στο εσωτερικό του με χαρά όλα τα σκεύη σας, ακόμα και τα πιο μεγάλα. Παράλληλα θα σας προσφέρει εύκολα και γρήγορα, αστραφτερή φροντίδα και αληθινή υγιεινή και θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους. Απολαύστε ουσιαστική ευκολία, απολύμανση σε βάθος, αλλά και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Αποκτήστε σήμερα το δικό σας.

Δείτε τα προϊόντα

Ο χειρισμός της συσκευής σας γίνεται έξυπνος, με Home Connect.

Απολαμβάνετε το παιχνίδι με την οικογένειά σας και ταυτόχρονα θέλετε να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων στο σπίτι; Τώρα γίνεται! Γιατί η Pitsos φέρνει την εξέλιξη της τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας στο σπίτι σας, με τα πλυντήρια πιάτων Pitsos που διαθέτουν Wi-Fi και Home Connect. Απλά κατεβάζετε στο smartphone σας την εφαρμογή Home Connect και η ηρεμία και η ευκολία είναι απλά ένα κλικ στην οθόνη σας. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα πλύσης και να ξεκινήσετε, αλλά και να χειριστείτε το πλυντήριό σας μέσω Wi-Fi, όποτε θέλετε, από όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και να δέχεστε αυτόματες ειδοποιήσεις, όταν χρειάζεται. Έξυπνο ε; Αφού είναι Pitsos!

Προηγμένες τεχνολογίες που θα αγαπήσετε.

Πρόγραμμα «Αγαπημένο».
Επιλέξτε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Με το «Αγαπημένο» έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα προγράμματα και τις επιλογές πλύσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο, σε μια ρύθμιση όλα μαζί. Μπορείτε να το επιλέξετε μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας από την οθόνη του πλυντηρίου σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Λειτουργία «Extra Αθόρυβο».
Απολαύστε απόλυτη ηρεμία στο χώρο σας, ακόμα και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων.

Με τη λειτουργία «Extra Αθόρυβο», που είναι διαθέσιμη σε όλα τα προγράμματα πλύσης, το πλυντήριο πιάτων σας Pitsos, λειτουργεί με τον πιο αθόρυβο και βολικό τρόπο. Ειδικά τις στιγμές που επιθυμείτε, μπορείτε να πατήσετε παύση στο πρόγραμμά του και αυτό να σας περιμένει αθόρυβα και σιωπηλά.

Εντυπωσιακές λειτουργίες που σας κερδίζουν χρόνο.

Λειτουργία «Extra Γρήγορο+».
Τέλειο αποτέλεσμα πλύσης, για αστραφτερά σκεύη σε λιγότερο χρόνο.

Η ειδική λειτουργία «Extra Γρήγορο+» είναι η καλύτερη επιλογή για πλύσιμο και στέγνωμα, με άψογα αποτελέσματα, στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε επιλέγοντάς τη, πάνω στη συσκευή ή από το κινητό σας, ακόμα και όταν έχει ήδη ξεκινήσει η πλύση των πιάτων.

Λειτουργία «Μισό Φορτίο».
Για οικονομία σε χρόνο, ενέργεια και νερό. Ιδανική ακόμα και για λίγα σκεύη.

Χάρη στη λειτουργία «Μισό Φορτίο», δεν χρειάζεται πια να γεμίσετε το πλυντήριο πιάτων, για να έχετε τα μαγειρικά σκεύη σας αστραφτερά και άμεσα διαθέσιμα. Μπορείτε να βάλετε όσα θέλετε, ακόμα και τα μισά, ή και πιο λίγα και το πλυντήριό σας θα καταναλώσει λιγότερο νερό και ρεύμα σε σχέση με μια αντίστοιχη πλύση με πλήρες φορτίο.

Ευέλικτα καλάθια που βάζουν... καλάθι στην ευκολία και την ασφάλεια!

Σύστημα καλαθιών flexblue.
Διαμορφώστε το πλυντήριο πιάτων σας, όπως εσείς θέλετε.

Το πρωτοποριακό σύστημα καλαθιών flexblue προσαρμόζεται εύκολα και προσφέρει μεγάλη ευελιξία στη φόρτωση των κουζινικών σας. Για να μπορείτε να διαμορφώνετε κάθε φορά εύκολα το εσωτερικό του πλυντηρίου σας, με τα σκεύη που έχετε.

Συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και μικρά σκεύη.
Ακόμα περισσότερος χώρος διαθέσιμος.

Το νέο πλυντήριο πιάτων Pitsos είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό συρτάρι για να βάζετε τα μαχαιροπίρουνα, τις κουτάλες, αλλά και μικρά είδη, όπως πχ. τα φλιτζανάκια του καφέ σας. Όλα θα πλυθούν τέλεια, εύκολα, με ασφάλεια και υγιεινή.

Blue clips για μικρά σκεύη.
Όλα µένουν στη θέση τους και πλένονται µε ασφάλεια.

Τα ειδικά αυτά εξαρτήματα στο πάνω καλάθι του πλυντηρίου, που πήραν το όνομά τους από το χρώμα τους - σήμα κατατεθέν της μάρκας Pitsos - λειτουργούν σαν μια «χτένα» µε αραιά δόντια, για να στερεώνετε µε ασφάλεια όλα τα μικροαντικείμενα, σερβίτσια, μπολ, ακόμα και τα μικρά πλαστικά παιχνίδια των παιδιών. Έτσι όλα θα πλυθούν σε βάθος, χωρίς να χτυπήσουν ή να φθαρούν.

Μοναδική ευελιξία στο πλύσιμο των πιάτων σας.

Θήκη blue clip για μπουκάλια.
Για αληθινά καθαρά και ασφαλή μπουκάλια και εύθραυστα δοχεία.

Τώρα, χάρη στο ειδικό εξάρτημα blue clip, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα στο κάτω συρτάρι του πλυντηρίου, κάθε μπουκάλι τοποθετείται και στερεώνεται με ασφάλεια, ακόμα και αν είναι γυάλινο ή εύθραυστο, για να πλυθεί τέλεια και σε βάθος.

Θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι.
Όλα τα µαχαιροπίρουνά σας τακτοποιηµένα, σε µια θήκη που χωρίζεται στη µέση.

Αν έχετε περισσότερα σκεύη, πιάτα, ποτήρια και δοχεία αποθήκευσης τροφίμων να πλύνετε και μαζί, λίγα μαχαιροπίρουνα, μπορείτε να αξιοποιήσετε µόνο το ένα κομμάτι και έτσι να κερδίσετε περισσότερο χώρο. Ή αλλιώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο κοµµάτια σε διαφορετικά σημεία του πλυντηρίου, για να χωρέσετε καλύτερα π.χ. μια γάστρα. Ενώ μετά το τέλος της πλύσης, τοποθετήστε την στον πάγκο της κουζίνας ή ακόμη κρεμάστε την σε ράγα στον τοίχο, για να έχετε τα μαχαιροπίρουνα στη διάθεσή σας εύκολα και τακτοποιημένα.

Αστραφτερή υγιεινή και ασφάλεια.

Εντατικό 70°C
Χρησιμοποιεί υψηλή θερμοκρασία κατά την πλύση, αλλά και κατά το τελικό ξέβγαλμα με αποτέλεσμα να απομακρύνονται εύκολα σκληροί και δύσκολοι λεκέδες, που μπορεί να έχουν κολλήσει ή ξεραθεί πάνω στα σκεύη σας.

Εντατικό Κάτω
Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μαγειρικών σας σκευών, όσο λερωμένα, μεγάλα ή πολλά κι αν είναι. Απλά τοποθετήστε τα στο κάτω καλάθι του πλυντηρίου και επιλέξτε το συγκεκριμένο διεξοδικό καθαρισμό τους.

Φροντίδα Πλυντηρίου
Χάρη στο πρόγραμμα αυτό, το πλυντήριο πιάτων Pitsos πραγματοποιεί μια πλύση στους 70°C και καθαρίζεται μόνο του, για να προσφέρει ξανά πεντακάθαρο, τις υπηρεσίες του στα πιάτα και τα σερβίτσια σας.

Δείτε τα προϊόντα