Ένας φούρνος Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Προς τα κάτω

Ένας φούρνος Pitsos είναι μέλος της οικογένειάς σας. Ένα μέλος που μαγειρεύει λαχταριστά και πεντανόστιμα φαγητά για όλη την οικογένεια και ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ένα μέλος που φροντίζει εσάς και τους αγαπημένους σας ακόμη και μετά το τέλος του μαγειρέματος, καθώς καθαρίζεται μόνος του, χωρίς τη χρήση χημικών.
Για να είναι δίπλα σας, έτοιμος και την επόμενη φορά που θα τον χρειαστείτε. Γιατί πολύ απλά Pitsos σημαίνει λαχταριστό, σπιτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό με φροντίδα, ασφάλεια και ευκολία για όλους.

Tο καλό φαγητό μας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σπιτικό φαγητό. Είναι πάντα μια καλή αφορμή να βρεθούμε όλοι μαζί, οικογένεια και φίλοι, να πούμε τα νέα μας ή και να γιορτάσουμε ένα σημαντικό γεγονός. Τα τραπέζια και οι ωραίες γεύσεις μας ενώνουν. Και όσο απαιτητικά και αν καμιά φορά ακούγονται, τόσο εύκολα και διαχειρίσιμα γίνονται όλα με ένα φούρνο Pitsos στο πλευρό σας. Γιατί πολύ απλά σας βοηθά σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας. Διαθέτει έως και 7 τρόπους μαγειρέματος, για να διαλέξετε τον κατάλληλο, που χρειάζεστε κάθε φορά, καθώς και 10 αυτόματα προγράμματα ψησίματος. Συγκεκριμένα, χάρη στη λειτουργία AutoChef, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια από τις προκαθορισμένες μεσογειακές συνταγές που διαθέτει και εκείνος θα ρυθμίσει αυτόματα, μόνος του, τον τρόπο ψησίματος, τη θερμοκρασία αλλά και το χρόνο που θα χρειαστεί για να σας προσφέρει το πιο λαχταριστό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε πάντα τέλειο, καλομαγειρεμένο φαγητό, εύκολα και χωρίς κόπο.

Όλοι οι καλοί χωρούν. Ένα τραπέζι με γεύσεις και μεγάλες ποσότητες.

Όλοι μας, ανυπομονούμε να έρθει το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούμε, να καλέσουμε την παρέα μας και να απολαύσουμε πεντανόστιμες συνταγές. Όμως πώς θα ψηθούν τόσα φαγητά; Τώρα, η ποσότητα φαγητού δεν αποτελεί πρόβλημα, καλέστε όσους θέλετε και μαγειρέψτε όσα και όσο θέλετε. Ο φούρνος Pitsos έχει 71lt. ωφέλιμο όγκο θαλάμου και χωρά όλη την αγάπη και τη φροντίδα για τους καλεσμένους σας. Επίσης, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα ThermoFlow, μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά ταυτόχρονα, μέχρι και σε τρία επίπεδα ψησίματος μαζί. Φουρνίστε ακόμα και διαφορετικά πιάτα, την ίδια στιγμή, αφού δεν αναμιγνύονται οι μυρωδιές των φαγητών και ψήστε τα τέλεια με τη βοήθεια του προηγμένου φούρνου Pitsos. Τέλος, το βαθύ ταψί χωρητικότητας 10 lt. μπορεί να χωρέσει όλες τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές ή ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σας και να σας βγάλει ασπροπρόσωπους στους αγαπημένους σας.

Δείτε τους φούρνους

Απολαύστε περισσότερη ευκολία και ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά σας.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και μοιάζει να μην είναι ποτέ αρκετός. Η Pitsos είναι δίπλα σας και σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του δύσκολου και χρονοβόρου καθαρισμού του φούρνου με το χέρι. Χάρη στην τεχνολογία της πυρόλυσης, ο φούρνος Pitsos καθαρίζεται αυτόματα μόνος του, καθώς αναπτύσσει πολύ υψηλή θερμοκρασία (480°C) και διαλύει όλους τους λεκέδες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κατά τη χρήση του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα εξαρτήματα μέσα από τη συσκευή και να επιλέξετε ένα από τα τρία επίπεδα πυρόλυσης ανάλογα με το πόσο λερωμένος είναι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο καθαρισμός γίνεται με ασφάλεια, και χωρίς καθόλου χρήση χημικών καθαριστικών που μπορεί να είναι βλαβερά για την υγεία σας. Επιπλέον, δεν αφήνει κατάλοιπα γιατί τα καμένα λίπη μετατρέπονται σε σκόνη και απομακρύνονται εύκολα με ένα μαλακό πανάκι, ενώ δεν φθείρεται ούτε το εμαγιέ του φούρνου. Τέλος, η πόρτα διαθέτει τετραπλό κρύσταλλο για καλύτερη μόνωση της συσκευής, ενώ κλειδώνει σε όλη τη διάρκεια της πυρόλυσης και μετά από αυτήν, μέχρι να κρυώσει ο θάλαμος, για την ασφάλεια όλης της οικογένειάς σας.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός και εργονομία που σας λύνει τα χέρια.

Αναγνωρίζουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε τόσα χρόνια στη μάρκα Pitsos, γι’ αυτό και εμείς, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις σας, τόσο λειτουργικά όσο και σχεδιαστικά. Ένας σύγχρονος φούρνος Pitsos διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό καθώς συνδυάζει αρμονικά το μέταλλο και το γυαλί, ενώ παράλληλα η οθόνη ψηφιακών ενδείξεων με τα πλήκτρα αφής και οι βυθιζόμενοι διακόπτες, πέρα από το γεγονός ότι είναι πρακτικοί, είναι και εύκολοι στο καθάρισμα. Ταυτόχρονα, η πόρτα του είναι κατασκευασμένη από λείο, γερό κρύσταλλο που καθαρίζεται εύκολα και διαθέτει χειρολαβή εργονομικού σχεδιασμού για βολικό άνοιγμα και κλείσιμό. Τέλος, το εσωτερικό της συσκευής είναι από υψηλής ποιότητας εμαγιέ γκρι, ενώ οι πλαϊνές ράγες στήριξης των ταψιών είναι από επιχρωμιωμένο μέταλλο. Επιπλέον, αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Δείτε τους φούρνους

Μέριμνά μας να προσέχουμε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Γνωρίζουμε πως η ασφάλεια της οικογένειάς σας αποτελεί τη βασική σας προτεραιότητα. Γι’ αυτό και οι νέοι φούρνοι Pitsos διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες που εξυπηρετούν και προστατεύουν τόσο εσάς, όσο και τους αγαπημένους σας. Όπως οι παρακάτω:
Κλείδωμα ασφάλειας για τα παιδιά.
Σύστημα εξαερισμού που σας προστατεύει και προσφέρει χαμηλότερη θερμοκρασία στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας.
• Τα ταψιά και η σχάρα διαθέτουν λειτουργία στοπ για να είναι πιο ασφαλές το μαγείρεμα μας και να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσουν.
Τηλεσκοπικός μηχανισμός δύο ή τριών επιπέδων*. Πρόκειται για ειδικές ράγες πάνω στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τα ταψιά του φούρνου και να τα τραβήξετε με ασφάλεια μέχρι έξω, πολύ εύκολα, ακόμα και με ένα πιρούνι, για να ελέγξετε το φαγητό. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε αυτό να πέσει, ούτε εσείς να καείτε.
Ηλεκτρονικό ρολόι για να μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία του φούρνου σας με ακρίβεια, δηλαδή να ανάψει ή να κλείσει μόνος του, αλλά και να σας ειδοποιήσει κατά τη διάρκεια π.χ. για να ελέγξετε το φαγητό σας.

*Ανάλογα με το μοντέλο.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.