Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος.

Ενημερωθείτε για βασικά θέματα χρήσης της συσκευής σας, όπως συνοψίζονται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης.

Ψύξη

Πληροφορίες για τη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας:

Στη συντήρηση μπορείτε να επιλέξετε θερμοκρασία μεταξύ 3°C και 8°C, με προτεινόμενη τους 4°C. Ειδικά στα συρτάρια με τεχνολογία ExtraFresh, η θερμοκρασία διατηρείται στους 0°C.

Στην κατάψυξη μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία από τους -24°C έως τους -16°C, με προτεινόμενη τους -18°C ή χαμηλότερη για αποθήκευση μακράς διάρκειας.

Πληροφορίες για την κατάλληλη θερμοκρασία:

Σχετικά με το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορούν να αποθηκευτούν διάφορα είδη τροφίμων στην κατάψυξη, μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες τυπωμένες σε ένα από τα συρτάρια της κατάψυξης. Εκεί αναγράφεται η μέγιστη διάρκεια αποθήκευσης με σταθερή θερμοκρασία -18°C.

Πού και πώς να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας:

Καλό είναι να αποθηκεύσετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, τα έτοιμα γεύματα, τα αρτοσκευάσματα, τις ανοιχτές κονσέρβες και το σκληρό τυρί στη συντήρηση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ειδικά το συρτάρι ExtraFresh διατηρεί φρέσκα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως λαχανικά και κρέας, έως και τρεις φορές περισσότερο. Για περισσότερες συμβουλές, ρίξτε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.

Πλύσιμο πιάτων

Πληροφορίες για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού:

Σε σύγκριση με το πλύσιμο στο χέρι, η χρήση πλυντηρίου πιάτων εξοικονομεί ενέργεια και νερό. Ειδικά με τα πλυντήρια πιάτων Pitsos, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 8.500 λίτρα νερού ετησίως.*

* Εσωτερική έρευνα που βασίζεται στη σύγκριση καθαρισμού πιάτων στο πλυντήριο σε σχέση με το χέρι. Και αφορά σε 40 λίτρα για πλύσιμο στο χέρι, σε σύγκριση με 9,5 λίτρα κατανάλωσης ανά κύκλο, στο πλυντήριο πιάτων. Συνεπώς, εξοικονομούνται 8.500 λίτρα ετησίως, υπολογίζοντας 280 κύκλους το χρόνο.

Πληροφορίες για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού:

Θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο νερό και ρεύμα; Γεμίστε σωστά το πλυντήριο πιάτων σας, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Πληροφορίες για τη σωστή χρήση απορρυπαντικού:

Σας συνιστούμε να επιλέξετε το λαμπρυντικό με βάση τον τύπο απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε, ξεχωριστά ή 2σε1. Σημειώστε ωστόσο, ότι τα αποτελέσματα πλύσης με απορρυπαντικά τύπου 2σε1 μπορούν να περιοριστούν από π.χ. τη σκληρότητα του νερού κ.α. Γενικά θα επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ξεχωριστά απορρυπαντικό και λαμπρυντικό.

Για περισσότερες συμβουλές, ρίξτε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.

Πλύσιμο ρούχων

Πληροφορίες για τη χωρητικότητα φόρτωσης:

Η ποσότητα των ρούχων που βάζετε στο πλυντήριό σας επηρεάζει την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Γεμίστε το πλυντήριο στο ιδανικό φορτίο, όπως αυτό υποδεικνύεται ανά πρόγραμμα, για να έχετε καλύτερη ενεργειακή απόδοση της συσκευής, καθώς και για την αποφυγή τσαλακώματος των ρούχων σας.

Πληροφορίες για τη σωστή δοσολογία:

Προσθέστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα πλυσίματος, αλλά και για να εξοικονομήσετε νερό και ρεύμα. Η σωστή δοσολογία εξαρτάται από:

  • το μέγεθος του φορτίου
  • τους λεκέδες των ρούχων
  • τη σκληρότητα του νερού

Η συνιστώμενη δόση απορρυπαντικού υπολογίζεται με βάση το μέγιστο φορτίο που αναλογεί σε κάθε πρόγραμμα πλύσης.

Πληροφορίες για τη σωστή χρήση απορρυπαντικού:

Προστατέψτε το πλυντήριο και τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας το σωστό απορρυπαντικό και μαλακτικό (ανάλογα με τις ποιότητες των υφασμάτων). Διαχωρίστε τα ρούχα σας με βάση το χρώμα και το ύφασμά τους και μην αναμιγνύετε μαζί διαφορετικά απορρυπαντικά. Για περισσότερες συμβουλές, ρίξτε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη συσκευή σας; Ρίξτε μια ματιά στα εγχειρίδια χρήσης της.

Εγχειρίδια χρήσης

myPitsos

Εγγραφείτε δωρεάν και απολαύστε πολλά οφέλη!

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.