5 χρόνια εγγύηση στα κλιματιστικά Pitsos

Προς τα κάτω

Από το 1865, η μάρκα PITSOS, σταθερά προσηλωμένη στην κάλυψη των αναγκών της οικογένειας στην Ελλάδα, έχει διανύσει μια επιτυχημένη διαδρομή περισσότερων από 156, και πλέον χρόνων, μέχρι σήμερα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Για να παραμένεις, τόσα πολλά χρόνια, συνώνυμο της φροντίδας και της εμπιστοσύνης, πρέπει συνέχεια να εξελίσσεσαι και να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες των ανθρώπων που σε επιλέγουν για τον οικιακό τους εξοπλισμό, την άνεση και ασφάλεια της οικογένειας και των αγαπημένων τους. Με την ίδια μέριμνα και χάρη στην πείρα τόσων χρόνων η μάρκα PITSOS προοδεύει και πρωταγωνιστεί και πάλι, παρουσιάζοντάς σας μια ακόμη προηγμένη σειρά οικιακών συσκευών, αυτή τη φορά στην κατηγορία των κλιματιστικών, για οικιακή θέρμανση και ψύξη. Στόχος της και πάλι η ιδανική εξυπηρέτηση όλων των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων σύμφωνα με τις προσταγές της διαρκώς εξελισσόμενης σύγχρονης ζωής.

Με δεδομένη πια την επιτυχημένη ανάπτυξη και πρόοδο που έχει η μάρκα σημειώσει στον τομέα του οικιακού κλιματισμού, τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει τριετή επέκταση εγγύησης σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και στον συμπιεστή, πέραν της διετούς εργοστασιακής εγγύησης που συνεχίζει να ισχύει κανονικά.

Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης αφορά σε όλα τα κλιματιστικά της μάρκας PITSOS που έχουν πωληθεί σε τελικούς καταναλωτές από 1.1.2019.

Εγγραφείτε στο myPitsos και καταχωρίστε τη συσκευή σας.