Πλυντήρια πιάτων

Ελεύθερα, εντοιχιζόμενα και πλήρους εντοιχισμού

PITSOS AquaStop®: Εγγύηση εφ'όρου ζωής από τις διαρροές

Λειτουργία:
Το σύστημα aquaStop® αποτελείται από βαλβίδα ασφαλείας στην παροχή του νερού, σωλήνα νερού διπλού τοιχώματος, καθώς και στεγανό δάπεδο συσκευής. Σε περίπτωση διαρροής στο σωλήνα παροχής νερού ή οπουδήποτε στο πλυντήριο πιάτων, το νερό οδηγείται στο δάπεδο της συσκευής. Εκεί υπάρχει ένας αισθητήρας ο οποίος, όταν ανιχνεύσει την διαρροή,  διακόπτει την παροχή νερού κλείνοντας την βαλβίδα ασφαλείας. Άμεσα και απευθείας στη βρύση. Έτσι το aquaStop® σας προστατεύει πλήρως από διαρροές.


Εγγύηση:
Η PITSOS σας παρέχει για το σύστημα aquaStop® εφ' όρου ζωής εγγύηση κατά των διαρροών. Σε περίπτωση διαρροής παρέχουμε αποζημίωση για τις βλάβες που θα υποστεί η οικοσκευή. 

Πλεονεκτήματα:
Δε χρειάζεται να κλείνετε την παροχή του νερού όταν δε χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων σας.

Εάν παρουσιαστεί διαρροή, το aqua-Stop® κλείνει αυτόματα τη βρύση.
Εγγυημένη μακροζωία του πλυντηρίου πιάτων σας.


Με την αγορά πλυντηριών πιάτων PITSOS ελεύθερων και εντοιχιζόμενων, (εξαιρείται το επιτραπέζιο POWERJET 6) προσφέρουμε 150 ταμπλέτες FINISH All in 1 Powerball. Χάρη στη μοναδική τους τεχνολογία, οι ταμπλέτες FINISH σας προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες - κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί πλέον να ξαναπλύνετε τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα σας! 

Η ενέργεια αφορά αγορές έως τις 30/04/2017.Εσωτερικό του κάδου: 10χρόνια εγγύηση

Εκτός από τη βασική εγγύηση της συσκευής μας παρέχουμε επιπλέον εγγύηση κατά της σκουριάς του εσωτερικού του κάδου πλυντηρίων πιάτων PITSOS για 10 χρόνια.