Νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg.

Μεγαλώσαμε τη χωρητικότητα για να μεγαλώσουμε τη φροντίδα και την υγιεινή στα ρούχα σας.

Νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg.
Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Προς τα κάτω

Γεμάτο σπίτι σημαίνει, πολλά άτομα και ακόμα πιο πολλές δραστηριότητες. Πόσες φορές δεν ζητήσατε να μεγαλώσει η ημέρα για να καταφέρετε να προσφέρετε τη φροντίδα που αξίζει σε κάθε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ξεχωριστά; Η Pitsos ακούει πάντα τις ανάγκες σας και φέρνει πρωτοποριακές λύσεις που σας λύνουν τα χέρια. Όπως το νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg που έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να σας προσφέρει τέλεια φροντισμένα ρούχα, πάντα στην ώρα τους. Γιατί διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα, για λιγότερες πλύσεις και πολλαπλές δυνατότητες για εντυπωσιακά και αστραφτερά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Χωράει μέσα του όλα σας τα ρούχα και τεχνολογίες που κερδίζουν το θαυμασμό: Αντιαλλεργικό πρόγραμμα, επιλογή για δύσκολους λεκέδες, ενισχυμένη πρόπλυση, πρόγραμμα λιγότερο σιδέρωμα, πρόγραμμα extra γρήγορο και πολλές άλλες, που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Όλα σχεδιασμένα προσεκτικά, για να καλύψουν πραγματικά τις ανάγκες μικρών και μεγάλων.

Χωρητικότητα 10kg.

Μεγαλύτερος κάδος, μεγαλύτερη φροντίδα.

Δεν είναι απλά 10 κιλά ρούχα μέσα στον κάδο. Είναι οι καθημερινές στιγμές όλης της οικογένειας, μέσα και έξω. Είναι τα ρούχα που φοράμε στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο, στο γυμναστήριο, στη βόλτα. Το νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg χωράει μέσα τoυ ακόμα περισσότερα ρούχα, για να μη χρειάζεται να βάζετε πλυντήριο ξανά και ξανά. Γιατί ξέρετε πως με μία μόνο πλύση θα σας προσφέρει τα ρούχα σας, πεντακάθαρα και αστραφτερά, έτοιμα να τα φορέσετε ξανά. Έτσι εκτός από τη μοναδική καθαριότητα και την τέλεια υγιεινή, κερδίζετε περισσότερο χρόνο, αλλά και περισσότερα χαμόγελα από όλους.

Δείτε το προϊόν

Αντιαλλεργικό Πρόγραμμα.

Υγιεινή σε βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα ρούχα.

Η προηγμένη τεχνολογία του νέου πλυντηρίου ρούχων Pitsos 10kg εξουδετερώνει βακτήρια και μικρόβια από όλα σας τα ρούχα. Διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή κατά τη διάρκεια της πλύσης, ενώ κάνοντας έναν επιπλέον κύκλο ξεβγάλματος σάς εξασφαλίζει υγιεινά καθαρά ρούχα, σκοτώνοντας πολύ αποτελεσματικά μικρόβια και ακάρεα από οικιακή σκόνη. Έτσι εύκολα, απλά και αυτόματα. Χωρίς καμία προσθήκη χημικών ουσιών που μπορεί να τα αλλοιώσει, χωρίς καμία ενόχληση, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα τη δική σας και των αγαπημένων σας.

Λειτουργία Ξέβγαλμα.

Κανένα υπόλειμμα απορρυπαντικού, κανένας λεκές, στα ρούχα σας.

Μπήκε περισσότερο απορρυπαντικό από όσο χρειαζόταν; Το νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg θα φροντίσει για αυτό. Με ένα απλό άγγιγμά σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε 1-3 επιπλέον ξεβγάλματα μετά το πλύσιμο, για ολοκληρωμένη φροντίδα των ρούχων σας. Έτσι, εξαφανίζονται τα κατάλοιπα από το απορρυπαντικό, που μπορεί να δημιουργήσουν αλλεργιογόνα, αλλά μαζί απομακρύνονται και τα βακτήρια από τις ίνες των ρούχων σας. Επιπλέον, όλοι οι επίμονοι λεκέδες, είναι πια παρελθόν. Το αποτέλεσμα; Τα ρούχα σας μετά το πλύσιμο δεν είναι μόνο καθαρά, αλλά υγιεινά καθαρά σε βάθος.

Επιλογή Λεκέδων.

Τέλεια αποτελέσματα ακόμα και στα δύσκολα.

Δεν υπάρχει λεκές που μπορεί να αντισταθεί στην αποτελεσματική καθαριότητα του νέου πλυντηρίου ρούχων Pitsos 10kg. Ειδικά οι 4 πιο συχνοί και απαιτητικοί λεκέδες που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, όπως αυτοί από αίμα, μαγειρικά έλαια, δηλαδή βούτυρο και λάδι, αλλά και κόκκινο κρασί και γρασίδι, έχουν βρει στη νέα σας συσκευή τον μπελά τους. Αποτέλεσμα; Άριστη και σε βάθος καθαριότητα στα ρούχα, που αφήνει πίσω της μόνο χαμόγελα.

Ενισχυμένη Πρόπλυση.

Αποτελεσματική καθαριότητα για πολύ λερωμένα υφάσματα.

Όταν η υγιεινή σε βάθος είναι απαίτηση και όχι επιλογή, τότε η Pitsos είναι δίπλα σας. Γι’ αυτό δημιούργησε την ενισχυμένη πρόπλυση. Πρόκειται για ένα ολιγόλεπτο επιπρόσθετο πρόγραμμα πλύσης που συνδυάζεται με όλα τα βασικά προγράμματα του πλυντηρίου σας και προετοιμάζει τα ρούχα για να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα πλύσης που έχετε επιλέξει. Ιδανική για πολύ λερωμένα υφάσματα που δύσκολα καθαρίζουν με μια απλή πλύση.

Λειτουργία Λιγότερο Σιδέρωμα.

Η έξυπνη λύση ενάντια στο τσαλάκωμα των ρούχων.

Με αυτή την έξυπνη και εύχρηστη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων σας, μπορείτε να απαλλαγείτε από την κοπιαστική δουλειά του σιδερώματος των φρεσκοπλυμένων ρούχων. Συγκεκριμένα, το προηγμένο πλυντήριο Pitsos προσαρμόζει κατάλληλα τις στροφές στυψίματος που κάνει, για να μην τσαλακωθούν τα υφάσματα μέσα στον κάδο, και έτσι μειώνει αισθητά την ανάγκη για σιδέρωμά τους. Η Pitsos είναι πάντα δίπλα σας και κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και άνετη, εξοικονομώντας σας ενέργεια και ελεύθερο χρόνο.

Λειτουργία Extra Γρήγορο.

Όταν το γρήγορο γίνεται ακόμα γρηγορότερο.

Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές μέσα στην ημέρα και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα προλάβετε όλα, η Pitsos σάς βοηθά να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο. Στο νέο πλυντήριο ρούχων Pitsos 10kg εκτός από τον κάδο μεγάλωσε και η ταχύτητα πλύσης. Η νέα πρωτοποριακή λειτουργία extra γρήγορο μπορεί να συνδυαστεί μαζί με όλα σχεδόν τα προγράμματα και προσαρμόζει τον κύκλο πλύσης των ρούχων σας, για να έχετε τέλεια αποτελέσματα σε σημαντικά λιγότερο χρόνο. Για ρούχα μοναδικά καθαρά, ακόμα πιο εύκολα και έως 65% πιο γρήγορα. Χωρίς κανέναν κόπο, χωρίς κανένα άγχος. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση, αυτό θα πει φροντίδα Pitsos.

Δείτε το προϊόν

Ανακαλύψτε την Pitsos

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και τη φροντίδα Pitsos

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο ή κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την αγορά

+30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Επέκταση εγγύησης

Η Pitsos παρατείνει τη διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση.